Головна Новини Дозвілля стиль і краса Шик і блиск: як зробити волосся міцним і шовковистим
commentss НОВИНИ Всі новини

Шик і блиск: як зробити волосся міцним і шовковистим

Доглянуте волосся — важлива деталь образу

24 березня 2020, 05:00 comments3044
Поділіться публікацією:
Шик і блиск: як зробити волосся міцним і шовковистим

Правильний догляд за волоссям — це регулярна і обов'язкова процедура, якщо ви, звичайно, хочете виглядати доглянутою і гарною. Але, щоб ваші локони були здоровими і шовковистими, потрібно приділяти увагу деталям, саме вони допоможуть зміцнити ваше волосся і додати йому блиску.

Уникайте щоденного миття голови

Одні люди миють голову щодня, а інші — раз на тиждень. Це питання індивідуальне і залежить від способу життя і типу шкіри голови. Якщо ваше волосся схильне до жирності або ви активно займаєтеся спортом, в результаті якого дуже потієте, тоді є сенс мити голову щодня. Але у всіх інших випадках, постарайтеся обмежити цю процедуру до 2-3 разів на тиждень. Це необхідно, щоб захисний шар шкірного сала голови не вимивався.

Використовуйте невелику кількість шампуню

Більше не значить краще, особливо якщо справа стосується кількості засобу для миття голови. Не забувайте, що очищаючі шампуні — це висококонцентровані засоби, яких потрібно зовсім небагато для того, щоб повністю очистити волосся.

Мийте шкіру голови

Не варто окремо намилювати кінчики волосся і наносити шампунь на всю довжину — досить ретельно очистити тільки шкіру голови. Мильна вода чудово змиє забруднення, які залишились на поверхні волосся, не переживайте, локони будуть чистими і здоровими.

Мийте голову теплою воду

Пам'ятайте, що голову слід мити в теплій воді, без різких перепадів температур. Занадто гаряча вода може пошкодити структуру волосся, внаслідок чого воно стане ламким і слабким.

Правильно вибирайте аксесуари

Не використовуйте жорстких гумок і шпильок з металевими кріпленнями — вони сильно стискають волосся, тиснуть на шкіру голови і пошкоджують ваші локони. Найкраще робити зачіски за допомогою еластичних бантів і резинок-пружинок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна лягати спати з вологим волоссям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!