Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чому не можна лягати спати з тушшю на очах
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не можна лягати спати з тушшю на очах

З тушшю під час сну вії стають ламкими

13 квітня 2020, 13:15 comments9345
Поділіться публікацією:
Чому не можна лягати спати з тушшю на очах

Багатьом дівчатам перед сном лінь змивати косметику. Але поступово це входить у звичку, яка несе за собою неприємні наслідки. Необхідно очищати обличчя від макіяжу, особливо від туші, тому що вона може бути небезпечною для краси і здоров'я.

Якщо ви не знайдете пару хвилин для того, щоб змити з вій туш, можливо, зіткнетеся з серйозними проблемами. Ви не тільки псуєте стан шкіри, не умиваючи обличчя і забиваючи пори, але і наносити велику шкоду очам.

Коли ви наносите туш, вії стають важкими від ваги макіяжу. Протягом дня ви будете терти очі, в них будуть потрапляти предмети, наприклад, вії або частинки туші, пил. Таким чином, в очі потраплять бактерії, які можуть нашкодити очам.

Американські окулісти попереджають, що не можна наносити макіяж на внутрішню лінію росту вій. Ця частина ока важкодоступна для вмивання і зняття макіяжу. А отже, навіть при ретельному вмиванні шматочки підводки для очей і туш можуть потрапити в очі і викликати роздратування.

Навіть якщо ви дуже сильно втомилися, приділіть кілька хвилин догляду за своїм обличчям. Користуйтеся спеціальними засобами для зняття макіяжу, які допоможуть швидко і ефективно очистити обличчя від косметики.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не варто лягати спати з вологим волоссям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!