Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-5 містичних місць України, про які варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 містичних місць України, про які варто знати

У нашій країні за тисячолітню історію накопичилося чимало моторошних місць

2 вересня 2019, 10:25 comments6069
Поділіться публікацією:
Топ-5 містичних місць України, про які варто знати

Для любителів містики, екстриму і нерозгаданих таємниць, для тих, хто любить шукати місця і явища, які наука не в змозі пояснити, ми представляємо добірку найбільш містичних місць в Україні.

Підгорецький замок

Де: село Підгірці Бродівського району Львівської області

_szHm6eh920cBoX7xCv9fMJqI.jpg

Багато очевидців, протягом кількох століть, бачать в замку привид дівчини. За легендою, місцевий граф убив свою кохану, яку помилково звинуватили у зраді та замурував її тіло в стінах замку. Відтоді душа її не може знайти спокій і бродить по довгих коридорах.

Бугайський трикутник

Де: хутора Мала Бугайка в Сумській області

vfLgosroyFJrFmZqHz6vp8_tx.jpg

Тут люди страждають від галюцинацій. Годинник тут нормально не працюють. Вчені пояснюють це особливістю магнітного поля. Жителі хутора в своїх будинках чули дивні стуки і страшні стогони. Тут часто техніка давала збої, не хотіла пастися худобу. Через страх перед невідомим з хутора виїхали майже всі.

Соминское озеро

Де: село Сомин Волинської області

AacTPtQN4c25N496WVErujdZy.jpg

Озеро знаходиться посеред лісу в 2 кілометрах від села. Люди бояться купати в ньому, тут нібито не клює риба і не співають птахи. А все тому, що в озері живе чудовисько. Останній раз тварюку зі зміїною головою і тулубом крокодила бачили 30 років тому.

За однією з легенд, в озері живе гігантський стародавній сом. За іншою версією, в озері живе доісторична акула. Екстремали щоліта приїжджають, щоб побачити чудовисько.

Камінне Село

Де: село Рудня-Замисловицька в Житомирській області

ON2RGy-ppfyRoBiku-wqQUDei.jpg

Химерно розкидані серед лісу брили дійсно обрисами схожі на сільські хати. На тамтешніх вулицях є і своя "школа" з "церквою". А на одному з каменів навіть є заглиблення, схоже на відбиток ноги, яке в народі називають "слідом Бога". Учені поки не змогли точно визначити походження цих каменів.

Мавринський майдан

Де: село Межиріч Павлоградський район, Дніпропетровська область

CCHtC7o0Ryd__TRCgHaSY5VYn.jpg

Схожий з висоти пташиного польоту на гігантського павука або краба комплекс земляних валів більше інших обріс домислами та гіпотезами. Дехто висловлює думку, що незвичайні пагорби з'явилися внаслідок розкопок археологами звичайних курганів. Але популярною залишається версія про майдан як календарно-обсерваторний комплекс. Ті, хто тут побував, кажуть, що місце прямо дихає сильною енергетикою. А ще на цій території не ростуть дерева і між пагорбами ні за яких опадів не затримується вода.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які місця та об'єкти можуть найближчим часом зникнути з лиця Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!