Головна Новини Дозвілля подорожі airBaltic продає квитки з України до країн Балтії за зниженими цінами
commentss НОВИНИ Всі новини

airBaltic продає квитки з України до країн Балтії за зниженими цінами

Розпродаж авіаквитків триватиме до 8 грудня 2019 року

25 вересня 2019, 16:19 comments1868
Поділіться публікацією:
airBaltic продає квитки з України до країн Балтії за зниженими цінами

Авіакомпанія airBaltic пропонує українцям квитки з Києва в країни Балтії за зниженими цінами. Так, мінімальна вартість квитка становить 59 євро в один бік. Квитки за такою ціною доступні за двома напрямами з Києва: в Таллін і Стокгольм. Про це повідомляє avianews.com.

Авіакомпанія пропонує квитки вартістю 65 євро в одну сторону в Коппенгаген, за 69 євро – в Лієпайю, за 75 євро – в Осло, за 79 євро – в Гетеборг.

Також доступні квитки за зниженими цінами в обидві сторони. Так, переліт в Гельсінкі і назад обійдеться від 139 євро, в Санкт-Петербург – від 159 євро обидві сторони.

Авіакомпанія airBaltic всі вище перераховані рейси виконує зі стикуванням у Ризі. На сьогоднішній день вартість квитків з Києва до Риги починається від 89 євро в обидві сторони.

Квитки продаються на рейси з 16 жовтня 2019 року по 28 березня 2020 року.

Найдешевші квитки включають тільки перевезення ручної поклажі, яка включає в себе максимум два предмети загальною вагою не більше 8 кг. Габарити основного предмета повинні бути не більше 55х40х23 см, додаткового — 40х30х10 см.

Раніше "Коментарі" писали, що авіакомпанія Qatar Airways відкрила продаж квитків зі знижкою з Києва за напрямками для відпочинку в кілька південних і східних країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!