Головна Новини Дозвілля подорожі Американська компанія запустила проекти з розвитку сільського туризму в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія запустила проекти з розвитку сільського туризму в Україні

Для реалізації пілотних проектів було обрано Закарпаття і Бесарабію

9 жовтня 2019, 15:18 comments3431
Поділіться публікацією:
Американська компанія запустила проекти з розвитку сільського туризму в Україні

Відоме американське агентство з розвитку USAID запускає два проекти з підтримки сільського туризму в Україні. Про це пише Agroreview.

Представник програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" Анджей Шафернакер заявив, що для реалізації двох пілотних проектів було обрано Закарпаття і Бесарабія (ред. – частина Одеської та Чернівецької області).

"Зараз ми плануємо запустити тільки два пілотних проекти. Таким чином, ми хочемо допомогти підприємцям почати вкладати гроші в абсолютно нову галузь – сільський туризм. У даний момент великі українські міста успішно розвиваються в плані туризму, однак людям не вистачає альтернативи", — зазначає Шафернакер.

За словами представника USAID, українських та іноземних туристів позбавляють права вибору, пропонуючи їм відпочинок тільки посеред "міської суєти".

"Коли туристи приїжджають в Київ або Львів, вони змушені відпочивати в ресторанах і кафе, ходити за покупками до величезних супермаркетів та їздити в переповненому громадському транспорті. Туристам більше немає на що звернути увагу. Саме тому USAID хоче вкластися в розвиток сільського туризму", — додав Шафернакер.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в рамках участі в роботі 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН, яка проходить в Нью-Йорку, президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом Арабської Республіки Єгипет Абделем Фаттахой ас-Сісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!