Головна Новини Дозвілля подорожі «Укрзалізниця» запустила другий склад нічного експреса в Маріуполь
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» запустила другий склад нічного експреса в Маріуполь

Потяг з Києва до Маріуполя тепер курсуватиме щодня

28 жовтня 2019, 20:21 comments2291
Поділіться публікацією:
«Укрзалізниця» запустила другий склад нічного експреса в Маріуполь

"Укрзалізниця" запустила оновлений поїзд з 10 вагонів за маршрутом Київ-Маріуполь. Поїзд курсуватиме щоденно в нічний час. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Перший склад поїзда №10/9 "Київ-Маріуполь" був запущений 30 березня нинішнього року та курсує через день. Зараз запущений другий склад, завдяки чому поїзд зможе курсувати щодня.

Поїзд складатиметься з 3 плацкартних, 6 купейних і 1 СВ-вагону. Вагони пройшли капітально-відновлювальний ремонт на суму 140 млн грн. В компанії запевняють, що це допоможе значно збільшити термін їх експлуатації.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що "Укрзалізниця" звільнила 55% менеджерів – 22 начальника підрозділів філії "Пасажирська компанія". Причиною звільнення стала недбалість: деякі співробітники не справлялися зі своїми обов'язками, а деяких підозрювали в корупції.

Також ми писали про те, що "Укрзалізниця" перейшла у розпорядження Мінінфраструктури. Варто зазначити, що в компанії планують виділити оператора інфраструктури, вантажних і пасажирських перевізників. У майбутньому планується виведення компанії на IPO.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!