Головна Новини Дозвілля подорожі Мандрівникам заплатять гроші за проживання у розкішних будинках
commentss НОВИНИ Всі новини

Мандрівникам заплатять гроші за проживання у розкішних будинках

Експерти повинні оцінити наскільки відповідає житло своїй високій ціні

10 листопада 2019, 12:50 comments2771
Поділіться публікацією:
Мандрівникам заплатять гроші за проживання у розкішних будинках

Сайт для пошуку товарів класу люкс Hush Hush шукає людей, які будуть тестувати розкішні особняки. Крім того, компанія буде платити за це гроші — 2550 доларів в тиждень.

Так, Hush Hush займається продажем дорогих особняків по всьому світу. Однак, їм потрібна команда з 10 фахівців, які оцінять співвідношення умов і ціни люксового житла. Тестувальники протягом року повинні відвідати 10-15 будинків, серед яких замок на Французькій Рив'єрі і іспанська вілла з 25 спальнями. Після чого залишатимуть відгук до 800 слів, описуючи локацію, стиль і комфорт.

Щоб подати заявку, потрібно заповнити форму на сайті. Варто відзначити, що компанія вже розміщувала вакансії, пов'язані з тестуванням подорожей на яхтах.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что в Україні до 2020 року почне працювати програма "мобільності" школярів. Суть програми полягає в тому, що подорожі учнів по Україні будуть оплачувати за рахунок держбюджету. У поїздах діти від 6 до 14 років можуть їздити в пасажирських вагонах усіх категорій з оплатою вартості проїзду в розмірі 75% вартості проїзду дорослого пасажира.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!