Головна Новини Дозвілля подорожі Туристам покажуть світ "Гри престолів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристам покажуть світ "Гри престолів"

Ціни на подорож стартують від 500 доларів

23 листопада 2019, 18:30 comments2081
Поділіться публікацією:
Туристам покажуть світ "Гри престолів"

Агентство Dalmatian Travel & Events пропонує мандрівникам відвідати світ "Гри престолів". Про це повідомляє портал для мандрівників Travel Pulse.

Відомо, що тур "Круїзу престолів" пройде по європейським країнам, які стали знімальними майданчиками для популярного серіалу. Варто відзначити, що королівську гавань з "Гри престолів" знімали в Хорватії. Згідно з повідомленням, подорож обійдеться мінімум в 5 тис. доларів за туриста.

За словами організаторів, на борту лайнера проходитимуть дискусії, пов'язані з "Грою престолів", різноманітні дегустації, подкасти, екскурсії, а також аукціон фан-арту. Крім того, туристи візьмуть участь у параді косплея. Організатори круїзу також додали: "можливість виграти щасливий квиток є у кожного".

Подробиці  круїзу можна знайти на офіційному сайті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що творці серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф та Деніел Бретт Уайс вперше прокоментували кіноляп зі стаканчиком Starbucks у кадрі фільму. Варто відзначити, що кіноляп зі стаканчиком кави глядачі виявили у 4-ій серії 8-го сезону Гри Престолів, відразу після виходу серіалу на екрани.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!