Головна Новини Дозвілля подорожі Названі найдивніші речі, які вкрали туристи із готелів
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найдивніші речі, які вкрали туристи із готелів

На першому місці в списку крадіжок - рушники і банні халати

6 грудня 2019, 20:40 comments2257
Поділіться публікацією:
Названі найдивніші речі, які вкрали туристи із готелів

Один з провідних путівників по готелям Wellness Heaven провів цікаве дослідження. Так, за результатами моніторингу фахівці представили список дивних крадіжок, які здійснювали гості європейських готелів.

У списку, опублікованому в офіційному блозі компанії, білі банні халати та махрові рушники — на першому місці. Туристи також виносять вішалки, кулькові ручки та олівці. У списку є столові прилади, тарілки і косметичні засоби. Деякі примудряються пронести у валізі навіть подушки і ковдри, які належать готелю.

Крім того, в одному з італійських готелів невідомі винесли рояль, який знаходився в холі, а в Берліні туристи винесли з готелю унітаз і раковину. Працівники французького готелю застукали гостя, коли той намагався винести опудало кабана.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець став володарем щасливого лотерейного квитка, який приніс йому 14,6 мільйона доларів. Проте чоловік так і не забрав свій грошовий приз. Варто зазначити, що у переможця було півроку, щоб забрати виграш.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!