Головна Новини Дозвілля подорожі Airbnb пропонують курси кулінарії в різних країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Airbnb пропонують курси кулінарії в різних країнах

Фуд-мандрівникам необов'язково бронювати житло

11 грудня 2019, 22:05 comments1853
Поділіться публікацією:
Airbnb пропонують курси кулінарії в різних країнах

На популярному онлайн-сервіс по пошуку оренди житла по всьому світу Airbnb з'явився новий розділ під назвою "Кулінарія". У своєму офіційному блозі Instagram представники компанії розповіли, що за допомогою нової функції можна відвідувати кулінарні майстер-класи по всьому світу, при цьому бронювати житло — необов'язково. Так, придбати квитки можна в Лісабон, Сінгапур, у Флоренцію і Мехіко.

Передбачається, що в Італії корінні жителі навчать готувати справжню пасту, а в Японії проведуть майстер-клас з приготування суші. Більш того, туристи можуть навчитися готувати на свіжому повітрі або на фермі. Вартість фуд-послуг стартує від 1 євро з людини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські монархи мають потребу в людині, яка буде грамотно планувати і організовувати їх поїздки. Так, на сайті для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn від імені Єлизавети II з'явилася вакансія директора з подорожей. Згідно з оголошенням, співробітник повинен організовувати всі перельоти і пересування на поїзді всіх членів королівської сім'ї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!