Головна Новини Дозвілля подорожі Святкова подорож: МАУ запустили новорічні розпродажі
commentss НОВИНИ Всі новини

Святкова подорож: МАУ запустили новорічні розпродажі

Українцям пропонують придбати авіаквитки за новорічними знижками

18 грудня 2019, 11:57 comments2438
Поділіться публікацією:
Святкова подорож: МАУ запустили новорічні розпродажі

Напередодні зимових свят українським мандрівникам запропонували придбати авіаквитки у розпродажі та провести новорічні дні у Польщі, Литві, Чехії, Данії, Німеччині, Австрії, Греції, Іспанії та інших туристично розвинених країнах. Про це повідомили в українській авіакомпанії МАУ.

Так, один розпродаж вже розпочався і триватиме до 27 грудня поточного року. А ось у другу хвилю знижок можна буде потрапити з 15 січня по 29 лютого вже наступного року. Наприклад, зі столиці квитки коштують від 658 грн до 2819 грн. Знижки діють на безліч популярних напрямків: Вільнюс, Варшава, Берлін, Відень, Будапешт, Копенгаген, Дюссельдорф, Анкара, Франкфурт, Ларнака, Афіни, Стокгольм, Мадрид, Тбілісі, Прага, Єреван, Баку, Стамбул, Гельсінкі та Цюріх. Відправиться в деякі міста за кордон можна буде і з Харкова, Львова, Одеси та Запоріжжя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зимові канікули українці можуть провести в Європі. Так, ірландська авіакомпанія Ryanair оголосила про розпродаж 200 тис квитків в європейські країни. Акція діє і на квитки з Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!