Головна Новини Дозвілля подорожі П'ять лайфхаків, які допоможуть під час походу в ліс
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять лайфхаків, які допоможуть під час походу в ліс

Ці кілька корисних порад зроблять похід в ліс набагато комфортнішим

30 квітня 2020, 15:37 comments4950
Поділіться публікацією:
П'ять лайфхаків, які допоможуть під час походу в ліс

Потихеньку наближається час для вилазок на природу. Походи в ліс, на озеро або річку, в гори, завжди були невід'ємною частиною літнього відпочинку для багатьох чоловіків і жінок. Для тих же, хто збирається вирушити в свій перший похід, ми зберегли кілька корисних лайфхаків, які зроблять життя на природі простішим.

Якщо на природі у вас немає можливості скупатися в озері або річці, зробіть саморобний душ з каністри. Для цього прикрутіть до каністрі розпилювач для душу – і ваш душ в будь-якому зручному для вас місці готовий!

Складно уявити посиденьки на природі без приготування шашлику. Для цього ми беремо з собою багато ароматних спецій, які можуть розсипатися в рюкзаку. Щоб уникнути цієї неприємності, просто зберігайте всі спеції в упаковці від "Тік-Так".

Лампу для читання в наметі можна створити з таких підручних засобів, як похідний ліхтар і звичайна каністра. Просто прикріпіть ліхтар таким чином, щоб він світив всередину лампи. Як результат, світло буде поширюватися по всьому наметі.

Дощ на природі – ще одна неприємність, яка може доставити вам незручності. Для того, щоб намет не промок, просто покрийте його брезентом.

Якщо у вас немає переносний сумки-холодильника, використовуйте пляшки з холодною водою, між якими можна помістити продукти. Так ви збережете їх свіжість набагато довше.

Тепер ваше перебування на природі буде куди більш комфортним. Також видання "Коментарі" розповість, як зробити гарні фотографії в подорожі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!