Головна Новини Дозвілля подорожі Не для слабкодухих: п'ять найнебезпечніших місць на планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Не для слабкодухих: п'ять найнебезпечніших місць на планеті

Справжні любителі гострих відчуттів повинні неодмінно побувати в цих місцях

12 травня 2020, 15:55 comments2950
Поділіться публікацією:
Не для слабкодухих: п'ять найнебезпечніших місць на планеті

Кожен чоловік любить ризик. Хоча б на підсвідомому рівні. Прагнення шукати і долати небезпеки закладено в нас природою. Зрозуміло, завжди можна вирушити вночі в ліс або переплисти річку, що вже має задовольнити вашу потребу в адреналіні. Але як щодо того, щоб дізнатися побільше про місця, які по справжньому випробують вашу відвагу і вміння тримати себе в руках? Ми з задоволенням розповімо вам про п'ять таких місць.

Язик Троля

5eV1XwPQCOek1nfbgWOlmozj_.jpg

Виступ на горі Скьєггедаль в Норвегії називають Язиком Троля. Тут можна відчути себе на краю світу — висота 700 метрів над озером Рінгедалсватн дозволяє це зробити без проблем. Зазвичай всі намагаються влізти на виступ без страховки, що нерідко призводить до падінь і загибелі.

Хуашань

q58dT_WGO9U36vPMj4O9eg2_8.jpg

Ще одна гора, що знаходиться в Китаї — Хуашань, одна з п'яти Священних Гір даосизму. Там величезна кількість храмів, а також складний шлях до вершини. На стежках важко розминутися навіть двом, а обриви і відсутність огорож робить дорогу смертельно небезпечною, особливо в погану погоду.

Уайна-Пікчу

IEodfgLpXAk1HVCYy5xWKoVYb.jpg

Над загубленим містом інків Мачу-Пікчу височіє гора Уайна-Пікчу, що стала місцем паломництва туристів. Раніше там відбувалися людські жертвоприношення, а в наші дні гора сама збирає данину життів — вузька кам'яниста стежка не прощає невірного кроку.

Кьерагболтен

K6Ex591sb4o6MNc6uD_JfGhGp.jpg

Головна визначна пам'ятка плато К'єраг неподалік від норвезького Люсі-фіорду — камінь Кьєрагболтен. Здоровенний камінь висить на висоті одного кілометра, затиснутий між парою вертикальних скель. Найменший порив вітру — і екстремала, який забрався на породу, знесе вниз.

Купіль Диявола

nQODTDEAI-cx0EU-3Mc3z55OK.jpg

На кордоні Зімбабве і Замбії є розкішний водоспад Вікторія, де і знаходиться Купіль Диявола — знамените місце біля краю водоспаду на острові Лівінгстон з боку Замбії. У період з вересня по грудень через низький рівень води і слабку течію можна поплавати в спокійній воді в декількох метрах від 120-метрового обриву. Смертельні випадки — не рідкість, але красиво ж!

Справжні любителі гострих відчуттів повинні будь-якою ціною знайти спосіб дістатися до цих місць. Враження будуть незабутніми. Також видання "Коментарі" розповість чому чоловіки так люблять екстрим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!