Головна Новини Чоловік Головне бути на позитиві: 10 правил вічної молодості
commentss НОВИНИ Всі новини

Головне бути на позитиві: 10 правил вічної молодості

Десять секретів, які допоможуть завжди бути в розквіті сил

31 липня 2019, 17:17
Поділіться публікацією:
Головне бути на позитиві: 10 правил вічної молодості

Життя дуже коротке, і часто ми не розуміємо цього, поки не підходимо до крайньої межі. Багато чоловіків хотіли б бути більш молодими, пожити подовше і насолодитися часом, відведеним на землі. Життя прекрасна штука і є методи, які дозволяють прожити набагато довше і краще.

У цьому світі багато чудових речей, якими треба встигнути зайнятися. Але деколи часу занадто мало, якщо не подбати про це заздалегідь. Існують неочевидні способи виглядати молодше і навіть стати довгожителем.

10 способів жити довше і виглядати молодше:

1. Займайся спортом. Фізичні вправи дозволяють уповільнити старіння на 5-10 років. Тіло, шкіра і розум людини будуть значно кращими. Спорт найефективніший метод, що уповільнює старіння та подовжує молодість.

2. Будь позитивною людиною. Оптимістичний погляд і сміх додають роки життя. Песимісти раніше старіють і вмирають. А життєрадісні, усміхнені і веселі люди насолоджуються цим світом значно довше. Уникай стресів, конфліктів і непотрібної суєти.

3. Помірно пий алкоголь. Згідно з дослідженням через 20 років були живі 60% помірно питущих, 40% питущих і 30% не споживаючих алкоголь. Але це працює тільки якщо споживати хороші напої і в малих кількостях.

4. Вчи мови і займайся самоосвітою. Вивчаючи мову людина затримує старіння мозку приблизно на 5 років. Будь-які науки додають бадьорості мислення.

5. Харчуйся грамотно. Ми складаємося з того, що їмо. Здорове харчування дозволяє краще себе почувати і залишатися молодим як можна довше. Менше фастфудів, солі і цукру.

6. Зароби грошей. Хороша робота приносить багато грошей, а ті допомагають краще зберегти здоров'я. Гроші дозволяють краще харчуватися, отримувати своєчасну медичну допомогу і більше дбати про здоров'я.

7. Геть шкідливі звички. Куріння погіршує стан шкіри і потенцію. Зловживання алкоголем теж до добра не доводить.

8. Використовуй медицину. Своєчасно проходить обстеження і не запускай хвороби. Легше попередити хвороби, ніж боротися з ними.

9. Відпочивай. Знаходь час на відпочинок і повноцінний сон. Це позбавить не тільки від ранніх зморшок, але і передчасної старості.

10. Косметика і вітаміни. Пий вітаміни і використовуй косметичні креми. Це дозволить виглядати молодше на 5-10 років. Це стосується не тільки жінок, але й чоловіків.

Цей світ прекрасний. Живи довгої повноцінним життям і виглядай молодше за своїх однолітків.

А якщо таки з'явилося бажання випити, то коментарі розкажуть "Коментарі", які алкогольні напої слід пити справжнім діловим чоловікам.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: tps://mensby.com/sport/health/9974-10-sposobov-zhit-dolshe-i-vyglyadet-molozhe
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!