Головна Новини Чоловік авто Круті автомобілі для суворих і впевнених у собі чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Круті автомобілі для суворих і впевнених у собі чоловіків

Перша п'ятірка найбільш крутих автомобілів для справжніх героїв і мачо

6 серпня 2019, 14:39 comments3450
Поділіться публікацією:
Круті автомобілі для суворих і впевнених у собі чоловіків

Автоексперти люблять ділити машини на "чоловічі" і "жіночі". Нехай у деяких моделей визначити їх гендерну приналежність не так просто, є автомобілі, чию мускулинну зовнішність і характер не можна заперечувати. Які ж автомобілі найбільше підійдуть успішним і рішучих чоловікам?

Mercedes-Benz G-Class

hZ5ZgfpL6QV148VfLxZhclBc4.jpeg

Очолює топ-5 авто для справжніх героїв Mercedes-Benz G-Class. Як би не оновлювали, не модернізували і не причісували "Гелендваген", цей автомобіль залишається легендою. Дивлячись на нього, в силі і мужності машини просто не сумніваєшся. Вона зберігає свої грубуваті форми і свою оригінальність. Саме тому вона завжди в лідерах рейтингів автомобілів для чоловіків.

Hummer H2

-qY-wJfvrZRyBOkr1AX1BpODb.jpeg

Срібло заслужив ще один культовий автомобіль Hummer H2. Він величезний, сильний, могутній. І нехай його габарити для міста дуже значні, це один з найбільш брутальних автомобілів на планеті.

Cadillac Escalade

Js4GfVCXM8jXOdV2dm3wbJVKJ.jpeg

Бронза дісталася Cadillac Escalade. Це досить пафосний автомобіль, який люблять чиновники, зірки. Але нерідко в ньому можна побачити і дівчину, якій той самий чиновник або бізнесмен подарував своє авто.

Jeep Wrangler

EkMDM5444W4b82JfAUEIbqZzA.jpeg

На 4-му місці розташувався Jeep Wrangler, ще один автомобіль, який зберігає свою мужність, незважаючи на рестайлинг і оновлення начинки. Зміна поколінь над ним не владна.

Toyota Land Cruiser

NtpDWX4DHGIyGvAo2lVwbH6Aa.jpeg

Замикає п'ятірку автомобілів для чоловіків Toyota Land Cruiser – цей рамник також залишається одним з найбільш жаданих і популярних автомобілів. Він ніколи не набридне і не вийде з моди. Надійний, потужний автомобіль, який може підкорити не тільки серця жінок, але і будь-яке бездоріжжя.

Також "Коментарі" розповіли, як состоятеьным чоловікам вибирати яхту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!