Головна Новини Чоловік літак Десять найпопулярніших приватних літаків: частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять найпопулярніших приватних літаків: частина 2

Десять моделей самих швидких та комфортних приватних літаків

26 грудня 2019, 14:59 comments4582
Поділіться публікацією:
Десять найпопулярніших приватних літаків: частина 2

Можливість замовити політ на приватному літаку — це один з символом успішності чоловіка. Заплативши кругленьку суму, він може спокійно відпочити під час польоту або підготуватися до важливої ділової зустрічі. Про цьому йому не доведеться турбуватися щодо галасливих або докучливих сусідів. Також приватні літаки можуть стати хорошим рішенням для подорожі цілою компанією.

В попередній частині ми вже розглянули п'ять моделей приватних літаків. Тепер же пропонуємо вам ознайомитися з другою п'ятіркою фаворитів.

Bombardier Learjet 45

8yZxlAYBrmz1KlqotPoQPznFm.jpg

Восьмимісний літак Learjet 45 має більш високу швидкість і в категорії середньорозмірних літаків надає більше можливостей, ніж конкурент Citation XLS. Політ на ньому з Лондона в Париж в один бік коштуватиме £5 200.

Embraer Phenom 300

OuNQOanzgpchPE2DQ0i4vT9h8.jpg

Долаючи розрив між суперлегкими і середніми джетами, семимісний літак Phenom 300 не тільки доступний для чартерів, але і пропонує ліжка для збільшення комфорту під час подорожі. На такому літаку рейс з Лондона в Париж в один бік коштуватиме £4 500.

Bombardier Challenger 350

-5qGhDc25WtBvAwDbzaAFe6qF.jpg

Літак Challenger 350 може транспортувати до 8 осіб. Він також може здійснювати довгі крос-континентальні маршрути в Європі або пролетіти від Східного узбережжя до Західного. У нього також одна з найширших кабін у своїй категорії супер середнього розміру. Рейс з Лондона в Париж в один бік коштує від £12 900.

Piaggio Avanti

N1XHE1sn7kaH61CnY4TWptgpZ.jpg

Стильному італійському легкому літаку надають перевагу за тихий "хід" і простору семимісну кабіну. До того ж, у ряді середніх джетів на короткі маршрути Avanti значно виграє за ціною. Рейс з Лондона в Париж в один бік — від £4 800.

Bombardier Challenger 850

C59-YZT69K6rtZyx23-KXRQaN.jpg

Цей літак може виконувати рейси тривалістю по 5-6 годин. Він також популярний під час здійснення коротких рейсів для груп до 14 осіб, оскільки такий формат надає певні економічні вигоди. Така група добереться з Лондона в Париж, заплативши £14 500.

Ви дізналися про десять найбільш відомих літаків, на яких можна здійснювати приватні авіарейси. Це зручний спосіб подорожувати, але майте на увазі, що він влетить вам у копієчку. Можливо, значно вигідніше буде використовувати автомобіль. Хоча зима ще не порадувала нас великою кількістю снігу, видання "Коментарі" розповість, коли і як слід міняти шини на автомобілі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!