Головна Новини Чоловік антикваріат Модно і зручно: вибираємо шкіряні куртки правильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Модно і зручно: вибираємо шкіряні куртки правильно

Шкіряна куртка дуже популярна серед сучасних чоловіків

5 серпня 2019, 15:47 comments5151
Поділіться публікацією:
Модно і зручно: вибираємо шкіряні куртки правильно

Шкіряна куртка – чудовий і зручний одяг для весняно-осіннього сезону. З незапам'ятних часів люди використовують такий матеріал як шкіра для пошиття чоловічих і жіночих курток.

Шкіряні чоловічі куртки не продуваються холодним вітром, не пропускають і відштовхують вологу, довговічні і практичні в повсякденному носінні. На сьогоднішній день унікальні технології вичинки-фарбування натуральної шкіри дозволяють шити модні якісні куртки, йти в ногу з часом і модою.

Для пошиття верхнього одягу використовують такі матеріали як шкіра ягняти, шкіра ската, теляти, шкіра кенгуру, крокодила, пітона, вугра і ще понад 20 різних найменувань та видів шкір. В даний час різноманітна вичинка цих шкір на основі високих технологій дозволяє модельєрам і технологам створювати справжні шедеври одягу з натуральної шкіри, які задовольнять смак найвибагливішого покупця.

Куртки, пошиті зі шкіри воістину самий функціональний і демократичний одяг, який тільки можна придумати. Шкіряні куртки прекрасно вписуються в міське життя, а подорожувати в такому одязі одне задоволення.

HpZvsU1JF1CN2tbaxCwxX-Tvh.jpg

Модна шкіряна куртка, термін служби

Можна з упевненістю сказати, що будь-які модні чоловічі куртки, пошиті з натуральної шкіри — це одяг для будь-якого сезону. Для того щоб модна чоловіча куртка зберегла свою первісну структуру і не втратила привабливий зовнішній вигляд її необхідно правильно і дбайливо зберігати.

Для зберігання шкіряної куртки краще всього використовувати спеціальний одежний мішок, на блискавці який пропускає повітря. Пам'ятайте, що герметична упаковка сприяє швидкому висиханню натуральної шкіри, після чого вона втрачає свої початкові властивості. Перш ніж повісити шкіряну куртку в шафу необхідно правильно підібрати плічка або вішалку. Плічка повинні відповідати розміру куртки тільки тоді вони збережуть силует і форму виробу і не дадуть йому втратити зовнішній вигляд і розтягнутися під власною вагою.

Щоб продовжити термін служби шкіряної куртки, непогано змастити її захисним зволожуючою сумішшю. У багатьох великих спеціалізованих магазинах існує спеціальний відділ з продажу аерозолів, вологих серветок, мазей і фарб для догляду за натуральною шкірою.

Також видання "Коментарі" розповів, чим хороша пневматика на полюванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!