Головна Новини Чоловік авто Як не стати щасливим власником автомобіля-потопельника
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не стати щасливим власником автомобіля-потопельника

Головні ознаки автомобіля, який побував під водою

12 серпня 2019, 12:20 comments2155
Поділіться публікацією:
Як не стати щасливим власником автомобіля-потопельника

Нині громадяни, які прагнуть придбати авто б/в, повинні бути гранично обережними, акуратними. Адже на продаж надходить не тільки битий, аварійний транспорт, але і автомобілі-потопельники, які перебували у воді. При цьому продавці вдало маскують всі неполадки, проводячи мінімальний косметичний ремонт, комплектуючи транспорт новими покришками. В підсумку, вам демонструють старий автомобіль у відмінному стані. І тільки через деякий час, коли угоду вже оформлено, гроші передані, ви стикаєтеся з проблемами.

Найбільш ефективною методикою виявлення автомобіля-потопельника вважається відповідна діагностика, іменована майстрами СТО "русалонька". Але ви повинні розуміти, що такі заходи вимагають істотних витрат. І користуватися нею варто лише за умови, що машина, яку ви прагнете купити, дійсно вам сподобалася.

m09TQbXruu9mnQBfxEfczcKP2.jpeg

Діагностування може бути здійснене і самостійно. Але ефективність такого процесу значно нижча. Навіть якщо у вас є досвідчені приятелі, що розбираються в транспорті, без відповідного інструментарію вони не зможуть дати 100 % результат. Тому професійна діагностика – найкращий варіант.

Для того щоб вам не довелося весь осматриваемый транспорт переправляти на СТО, ознайомтеся з ознаками "утоплеників".

Як правило, в салонах машин, які провели під водою певний час, буде присутній неприємний, гнильний запах. Обумовлено це тим, що вода обов'язково потрапляє на звукоізоляцію, підготовлену з повсті. Він просочується водою. І якщо після вилучення з води повсть не просушується, запах не допоможуть ліквідувати навіть освіжувачі.

Автомобілі-потопельники виділяються і наявністю корозійних плям в нестандартних місцях. Наприклад, їх часто можна знайти під сидіннями, на дверних конструкціях. Ні за яких інших обставин іржа в цих місцях не утворилася б.

ZEhl4WYoXK4iQ4tjAk0Js6V63.jpg

Якщо продаж здійснює недбалий власник, то "потопельника" встановити ще простіше. Так, можуть бути присутніми розводи, що утворилися на оббивці. Безсумнівно, ліквідувати їх можна, але так роблять не всі продавці.

Ви повинні розуміти, що знаходилися під водою машини набувають серйозні дефекти. Їх виправлення практично неможливо. Для того щоб від них позбутися, необхідно повністю перебрати автомобіль, замінити більшість деталей.

Тому якщо у вас є навіть мінімальні підозри, що вам демонструють такий транспорт, підшукайте інший варіант.

Також видання "Коментарі" пропонує дізнатися, як часто слід міняти масло в автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!