Головна Новини Чоловік авто В Україні рекордно зріс попит на електромобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні рекордно зріс попит на електромобілі

Попит на легкові електромобілі в Україні з початку року виріс на 42%

7 жовтня 2019, 18:39 comments1999
Поділіться публікацією:
В Україні рекордно зріс попит на електромобілі

Протягом дев'яти місяців нинішнього року в Україну ввезли майже 5,5 тис. електромобілів: 397 комерційних і 5081 легковий. Про це повідомляє "Укравтопром".

Відзначається, що за рік попит на комерційні електромобілі в нашій країні виріс у 2 рази, а на легкові – на 42%. Більшість з електрокарів, які приїхали в нашу країну – це б/у машини, 91% від загальної кількості електромобілів.

Найчастіше наші співвітчизники купують електрокари віком до 5 років – 52% від загальної кількості реєстрацій. Електромобілі віком від 5 років становили 39%, а кількість нових склала менше 9%.

Найбільше в Україні зросла кількість NISSAN Leaf – майже 2,5 тис. авто. Далі слідує TESLA Model S – 435 реєстрацій в Україні за 9 місяців. На третьому місці опинився BMW i3 – 276, на четвертому VOLKSWAGEN е-Golf – 238 і на п'ятому розмістився VOLKSWAGEN е-Golf – 238 електомобілів.

Серед комерційних електрокарів лідирує RENAULT Kangoo Z. E. – 363 авто.

Раніше "Коментарі" писали, що компанія Nissan розсекретила "безкнопковий" концепт IMk – злегка футуристичний транспорт для майбутніх технологічних мегаполісів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!