Головна Новини Чоловік авто Україна встановила історичний рекорд з продажу мотоциклів
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна встановила історичний рекорд з продажу мотоциклів

Попит на вживані мотоцикли істотно знизився

16 жовтня 2019, 14:57 comments3834
Поділіться публікацією:
Україна встановила історичний рекорд з продажу мотоциклів

Незважаючи на те, що 2019 рік ще не закінчений, він вже став для України знаковим – трейдери встановили історичний рекорд з продажу мотоциклів. Про це повідомляє видання AUTO-Consulting.

Як стало відомо, за минулі 9 місяців було реалізовано понад 27 тисяч одиниць нової мотоциклетної техніки – це на 48,5% більше, ніж було продано в 2018 році. Спираючись на статистичні дані, за минулий період цього року в Україні було продано більше мотоциклів, ніж за весь минулий рік.

Відзначається, що активізація покупців на моторинку відбулася на тлі зниження попиту на вживану техніку. За даними видання, кількість реалізованих б/у-мотоциклів дорівнює 10% від загальної кількості проданої мототехніки.

Також відомо, що в цьому році на моторинку почали домінувати мотоцикли індійського виробництва – Bajaj, а не китайського, як було раніше. Згідно AUTO-Consulting, в 2019 році найбільший попит був на Musstang — його придбав кожен 5-й українець.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Японії розробили літаючий мотоцикл. Згідно з повідомленням, транспортний засіб літає на висоті кількох десятків сантиметрів над землею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!