Головна Новини Чоловік авто Чому чоловікові слід вибрати саме електрокар
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому чоловікові слід вибрати саме електрокар

Навіть у нашу технологічну епоху, далеко не всі чоловіки готові пересісти на електромобілі. Постараємося переконати вас все ж таки подумати над цим ще раз

21 жовтня 2019, 17:24 comments2749
Поділіться публікацією:
Чому чоловікові слід вибрати саме електрокар

Чоловіки по-різному ставляться до електрокарів. Багато хто вважає їх повільними і не дуже ефективними. Але це омана. Сьогодні вже існують гоночні автомобілі на основі електродвигунів. Це вже не просто нові технології, але і більш привабливий вигляд і підвищена потужність. Такі автомобілі здатні розганятися до 300 км на годину. Це досить високий показник для автомобілів з електродвигуном.

Варто зауважити, що технології для електромобілів з кожним днем пропонують все більш цікаві рішення, які не тільки вдосконалюють конструкцію електромобіля, але і роблять його досить витривалим і підходящим для різних умов. Наприклад, була розроблена батарея на основі літію, яка стала набагато дешевше своєї попередниці і забезпечує заряд автомобіля майже 500 кілометрів.

T9ljtsU3yNHmkxHcrrQXND4xh.jpg

Електрокари – це вибір справжніх чоловіків. Свідчення цьому — результат Пода Дрэйсона, який зумів встановити рекорд на електромобілі Drауsоn В12 69/ЕV, промчавши по трасі зі швидкістю в 333 км/ч. Звернемо увагу, що це була не максимальна швидкість при розгоні. Такою була середня швидкість, з якою долався один кілометр протягом ряду заїздів. Не всі автомобілі на бензинових і дизельних двигунах можуть похвалитися такими досягненнями. За цими технологіями майбутнє, тому в плані швидкості і потужності, електромобілі будуть тільки вдосконалюватися.

Електромобіль важить в кілька разів менше, ніж звичайні авто. Середня вага електрокара — менше тонни, тоді як будь-який інший автомобіль мінімум в три рази важчий. Для прискорення у них є установка, яка допоможе розігнатися за три секунди до 100 км на годину. Потужність двигуна може становити до 850 кінських сил.

До того ж, автопробіги таких автомобілів з радістю зустрічають у великих містах, не перешкоджаючи їх руху, адже вони безпечні для навколишнього середовища.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найшвидших автомобілів в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!