В Україні істотно зросли продажі старих автомобілів

У жовтні українці зареєстрували близько 27 тис. транспортних засобів з пробігом – це в 2,3 рази більше, ніж було зареєстровано у жовтні 2018 року

За минулий період 2019 року обсяг продажів старих автомобілів в Україні суттєво зріс. Про це повідомляє видання "УНІАН".

Так, за даними прес-служби "Укравтопрому", за січень-жовтень 2019 року на первинному ринку, який був сформований за рахунок імпорту, було продано 349 тисяч автомобілів з пробігом. Цей показник в 4 рази перевищує минулорічний показник.

В принципі, показники майже кожного місяця перевищують торішні. У жовтні, наприклад, українці зареєстрували близько 27 тисяч транспортних засобів з пробігом – це в 2,3 рази більше, ніж було зареєстровано в жовтні 2018 року. У повідомленні також сказано, що в минулому місяці, серед українців найбільшою популярністю користувалася автомобільна марка Volkswagen – було продано близько 4,4 тисяч машин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський лазерний фізик Стерлінг Бакус вирішив роздрукувати модель Lamborghini на 3D-принтері. Таке незвичайне рішення він прийняв після того, як його син захотів мати таку ж машину, як і в комп'ютерній грі.