Головна Новини Чоловік авто Ринок легкових авто: стало відомо, які марки користуються популярністю в українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ринок легкових авто: стало відомо, які марки користуються популярністю в українців

Стало відомо, які легкові авто найчастіше купували українці минулого року

2 січня 2020, 15:40 comments3006
Поділіться публікацією:
Ринок легкових авто: стало відомо, які марки користуються популярністю в українців

За підсумками продажу легкових автомобілів у 2019 році, українці найчастіше обирали такі автокомпанії як Renault, Toyota та Kia. Про це повідомляє Асоціація автовиробників України "Укравтопром".

Так, у 2019 році на облік в Україні було поставлено близько 88 тис. нових легкових автомобілів. При цьому, ринок нових автомобілів за рік виріс на 8%, а річний попит на нові авто – на 9%. А найбільший стрибок у 31% стався у грудні: український автопарк за місяць поповнився на 9 тис нових легкових автівок. В "Укравтопромі" зазначають, що показники збільшилися попри тиск таких факторів, як імпорт старих машин та легалізація авто на єврономерах.

Щодо розподілу лідерів за марками авто першість взяв автогігант Renault. Другою стала компанія Toyota, третьою Kia, а також у топ-5 потрапили  марки Skoda та Nissan. Ще до десятки найпопулярніших серед українців фірм у минулому році увійшли машини Hyundai, Volkswagen, Suzuki, Mazda та Peugeot.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні запрацює електронна система розмитнення автомобілів. У Мінінфраструктури впевнені, що це допоможе українцям не стояти в чергах, а у кілька кліків бронювати дозволи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!