Головна Новини Чоловік авто Швейцарці представили унікальний мініелектрокар
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарці представили унікальний мініелектрокар

Нова розробка швейцарського автовиробника ідеально підійде для переповнених вулиць

24 березня 2020, 11:19 comments2925
Поділіться публікацією:
Швейцарці представили унікальний мініелектрокар

Все більше і більше компаній створюють міські електричні міні-автомобілі, які легко і швидко пересуваються вулицями міста. Однією з них є Micro Mobility Systems, швейцарська компанія, яка створила мініелектрокар Microlino. Він повністю електричний, а його ціна стартує від 13 000 доларів.

Швейцарська компанія Micro розробила і створила мініатюрний електромобіль Microlino. Компанія стверджує, що це не автомобіль, а "ідеальне поєднання" між мотоциклом і автомобілем. Компанія також додала, що для виробництва Microlino потрібно на 60% менше енергії, ніж для виробництва середнього електромобіля.

fefZ7bA2IUrKJK8v9BEFqmh8W.jpg

Розмір Microlino вражаюче компактний, його довжина складає всього 2,4 метра. Це робить його ідеальним кандидатом для парковки в містах, де паркувальних місць мало. Максимальна швидкість, яку він може досягати, становить 88,5 км / год, що дуже зручно для міста. Microlino потрібно всього чотири години для повної зарядки, і це можна зробити з будь-якої звичайної побутової розетки. Більш того, електромобіль може заряджатися лише за годину, якщо заряджається від зарядного пристрою для електромобілів 1-го типу.

Це вельми ефективний спосіб пересування по місту. Двомісна машина готова з'явитися в Німеччині і Швейцарії в 2021 році і очікує схвалення конструкції для ринку США.

Як повідомляло видання "Коментарі", мотоцикли Harley-Davidson отримають підтримку Android.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!