Головна Новини Чоловік годинники Як правильно вибрати годинник під діловий костюм
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вибрати годинник під діловий костюм

У питанні вибору правильного годинника престижність і практичність завжди йшли рука об руку

5 вересня 2019, 11:53 comments6031
Поділіться публікацією:
Як правильно вибрати годинник під діловий костюм

Суворий дрес-код передбачає наявність на зап'ясті чоловіка не менш ділового за стилем годинника. Але хоча годинник вже давно став аксесуаром, що підкреслює статус, його практична сторона теж продовжує відігравати важливу роль. Тому потрібно вміти знаходити золоту середину між практичністю і престижністю годинника. Пропонуємо вашій увазі дванадцять порад, які допоможуть вирішити це питання.

mDv3WwESbXgzjxNjThWqT533L.jpg

1. Найперше і найважливіше: якщо кошти не дозволяють придбати дорогий годинник швейцарського бренду, то, повірте, можна знайти

гідну альтернативу (серед швейцарських виробників) – Rodania, Roamer, Candino, Adriatica.

2. Йти на пошуки годинника в "перехід" або звертатися до копії — погана ідея. Ви завжди будете знати, що на зап'ясті у вас підробка.

3. Займаючи солідну посаду, точно не варто економити на цьому статусному аксесуарі. Цікавлячись годинниками під костюм, ви повинні розуміти, що якість повинна бути на чолі кута. Ви запитаєте: "Годинники чоловічі, якої фірми краще вибрати?" Звичайно ж, швейцарських компаній! Frederique Constant, Maurice Lacroix, Raymond Weil.

4. Форма корпусу повинна бути стандартною (простою). Оптимальний варіант: кругла, прямокутна або "бочка".

5. Найпоширеніша помилка – вибір занадто масивного годинника. А тим часом, корпус обов'язково повинен бути тонким. Знаєте чому? Годинник з тонким корпусом не чіпляють манжет сорочки, а елегантно вислизають з-під неї.

2Gdas0DjwIaxZXQYKnzoUwpmY.jpg

6. Мерехтіння дорогоцінних каменів на корпусі/циферблаті чоловічих годинників – це не для офісу. А ось гільйошування циферблата – відмінний і головне елегантний варіант прикраси будь-яких наручних годинників.

7. Ніякого буйства фарб! Тільки біла/бежева або чорна/сіра основа циферблата і коричневий/чорний ремінець.

8. До речі, про ремінці. Якщо колір шкіри інших аксесуарів (взуття, портфеля, ременя) – чорний, то питання: "класичні чоловічі годинники які вибрати?" - навіть дивно ставити! Звичайно ж, на чорному (на крайній випадок, сірому) ремінці! Аналогічно справа йде з коричневим кольором.

9. В принципі, не існує якого-небудь стандарту, що чітко регламентує, яким повинен бути годинник "під костюм" на шкіряному ремінцем або ж вони можуть бути на металевому браслеті. Тут лише чоловік вибирає, який годинник йому ближче за духом. Але, на думку психологів, браслет воліють особистості сильні і вольові.

10. На циферблаті годинника може бути присутнім додатковий циферблат, призначений для секундної стрілки, а також віконце з днем тижня і числом. Можлива присутність і додаткових "фішок", таких, наприклад, як індикатор фаз Місяця. Але не більше того. Пам'ятайте, класика передбачає консерватизм, а значить, модним віянням, що ламають стандарти, тут просто немає місця.

-vfpilwmksK1tusZd1gb6kEdW.jpg

11. Стрілки можуть бути золотистими, сріблястими або аристократичного синього кольору. Що стосується форми, то вузькі прямі, трикутні або "форми Breguet" (також її називають "формою яблука" — тонка стрілка ближче до закінчення розділена колом) вітаються.

12. І якщо по іншим елементам є які-небудь обмеження, то цифри або мітки на чоловічих годинах вибрати можна будь-які! Римські, арабські, у вигляді рисок, крапок або зовсім без таких.

І на завершення, ще раз зазначимо, що кращі класичні моделі виробляють відомі годинникові фірми. Віддавайте перевагу брендам і елітним годинникам, що вже зарекомендували себе!

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш дорогих годинниках в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!