Головна Новини Чоловік годинники Топ-5 найкрутіших годинників для дайвінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найкрутіших годинників для дайвінгу

Кілька цікавих варіантів годинників, які будуть надійними супутниками при дослідженні водних глибин

12 вересня 2019, 12:48 comments4140
Поділіться публікацією:
Топ-5 найкрутіших годинників для дайвінгу

Зараз можна знайти досить багато моделей наручних годинників для дайвінгу. Вони не зіпсуються, якщо ви забудете їх зняти перед душем або полізете з ними у ванну. Але більшість з них не витримують ніякої критики, коли йдеться про справжнє занурення під воду.

Самі дайвери вважають по-справжньому підводними не ті годинники, які не зіпсуються, потрапивши під дощ. Справжні годинники зберігають свій впевнений хід на глибині не менше 200 метрів. От і давай подивимося, чого варто, крім своєї розкоші, пропонована п'ятірка.

1. Золотий Rolex Submariner

E8hAEFhNKyCaPIXDb1lEvjQ5R.jpg

Можливо, найпопулярніший годинник у світі, використовуваний аквалангістами. Працюють на глибині до 300 метрів. Правда, така слава – заслуга звичайної сталевої версії цієї моделі. Золотий же "підводник" від Ролекса найчастіше можна побачити на руках у банкірів, успішних учених або відомих яхтсменів. А це означає, що золота версія, швидше за все, ніколи не поринала в морські глибини. Вартість – 8,7 тис. доларів.

2. Rolex Sea-Dweller Double Red Ref. 1665

H5t-agzTme8Pc5hy3-xuxO1qN.jpg

На відміну від золотого Ролекса, цей відомий ще з 1960-х як великий трудівник океанських глибин. Але старожилів з багаторічним стажем сьогодні вже замало. Дається взнаки нещадна експлуатація. Тому їх і продають в основному на аукціонах. Там за них дають до 31 тис. доларів.

3. Aquanautic Diving Tourbillon Monopusher

Dg7fAmYy2KeppyGaHVNYZcNbs.jpg

Крім здатності відмінно витримувати тиск 200-метрової товщі води і чудовою "прозоростю" всього механізму, ці годиннки мають ще одну перевагу. Дайвер за своїм бажанням може скористатися функцією особливо точного хронографа. Але в яких випадках він може знадобитися?

4. Girard-Perregaux Sea Hawk Pro II — Flying Tourbillon

lU8HfPUHJfnLtuMkMsAiMC4m8.jpg

Даний годинник є сильним конкурентом для названих вище Ролексів. Тут присутні всі основні функції, необхідні для серйозного дайвінгу. Але є дещо, що виділяє їх на тлі конкурентів – турбійон (складний і дорогий механізм для збереження точності ходу при будь-якому положенні в просторі).

5. Clerc Hydroscaph Limited Edition Gold Tourbillon

uq0GPGVhrXZBF-F8hYGENZtxB.jpg

Цей годинник здатен порадувати будь-якого шанувальника якісних хронометрів. Серед додаткових опцій – 31-денний календар і 60-хвилинний турбійон. Механізм частково відкритий погляду цінителів. Але ось чисто дайверовскі здатності цих годин викликають у деяких експертів сумніви.

Тепер у вас є варіанти, як контролювати час, навіть на глибині двісті метрів. Вдалого занурення!

Також видання "Коментарі" розповість про п'яти найдорожчих годинах у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!