Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Які ножі слід мати при собі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які ножі слід мати при собі

Для кожної життєвої ситуації необхідний окремий ніж

9 жовтня 2019, 18:05 comments10310
Поділіться публікацією:
Які ножі слід мати при собі

Ніж — одна з найулюбленіших іграшок чоловіків. Що не виключає, що вона досить-таки небезпечна. Ніж – це в першу чергу інструмент, і його головна функція різати. Робочою частиною ножа є клинок – смуга твердого матеріалу з лезом на одній або декількох сторонах. Звичайний ніж складається з клинка та руків'я. Також ножі мають різне застосування — для кухні, для походів, для ремонту або для бойових дій.
По конструкції ножі поділяються на складні і з фіксованим клинком. У складаних ножів клинок  в неробочому положенні ховається в руків'ї. Такі ножі можуть бути як вбудованими, так інерційними.

У фіксованих ножів клинок і руків'я з'єднані нерухомо. У міських умовах складаний ніж носити в рази безпечніше і зручніше. Але якщо ви зібралися в чоловічу подорож: полювання або риболовлю, то краще взяти з собою ніж з фіксованим клинком.

Головним достоїнством ножів з фіксованим клинком є стійка і міцна конструкція, яка не дозволить руці зісковзнути на лезо. Також зручність нескладного ножа полягає в тому, що в нього нічого не заб'ється. У свою чергу, на природі складаний ніж може зіпсуватися через бруд чи пісок, які потрапляють в пружину.

q5j3VGO-XDPfSOuiOxLUfVLPl.jpg

Найбільшою популярністю користуються швейцарські моделі ножів. Швейцарські ножі завжди відповідали всім світовим стандартам, в тому числі в плані універсальності, міцності, гостроти лез і успішно пройдених випробувань на них.

Пам'ятайте, що за носіння холодної зброї в нашій країні накладається штраф з конфіскацією самого ножа. Тому, якщо хочете пересуватися по вулицях міста спокійно, варто звернутися в правоохоронні органи за експертизою, яка засвідчить, що ніж, який ви з собою носите не є холодною зброєю.

Також видання "Коментарі" розповість, як мисливцеві-початківцю вибрати рушницю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!