Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Три найбільш чоловічих способи ловити рибу
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найбільш чоловічих способи ловити рибу

Яким чином можна ловити рибу, коли стояти з вудкою вже набридло

20 березня 2020, 16:57 comments8878
Поділіться публікацією:
Три найбільш чоловічих способи ловити рибу

Риболовля дуже популярна серед чоловіків, але іноді хочеться трохи урізноманітнити цей процес. Якщо тобі набридло годинами стояти з вудкою або бігати по берегу з спинингом, то ми розповімо про три способи лову риби, які зможуть освоїти лише круті хлопці.

Спосіб Беара Ґріллза

Шукач пригод Беар Гріллс пропонує небезпечний, але дуже оригінальний спосіб риболовлі. Він закликає ловити сомів біля берега, в “печерах“, які утворюються під водою в корінні дерев. Для цього потрібно засунути руку між корінням і чекати, поки риба не клюне. По суті, вона має просто схопити тебе за пальці. Як тільки це станеться, ти повинен міцно схопити улов за пащу або зябра і витягнути його. Май на увазі, що чим раніше дістанеш сома з води, тим швидше звільниш пальці. Взагалі Беар Гріллс не перший, хто придумав цей метод. Просто він один з небагатьох, у кого вистачає сміливості провертати таке.

Риболовля з луком

Ти напевно бачив у кіно, як Робін Гуд ловить рибу, стріляючи в неї з лука. Такий спосіб цілком реальний і дієвий. Але працює він тільки на мілководді, та і часу буде потрібно занадто багато. Необхідно опанувати лук та навчитися влучно стріляти з нього.

З списом

Цей спосіб працює так само, як і стрільба з лука. Але замість лука і стріл тобі необхідний спис, алебарда або щось на зразок того. Прийми до уваги, що зловити рибу таким способом значно простіше, ніж настріляти з лука.

Також видання "Коментарі" розповість, чому риболовля так важлива для багатьох чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!