Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-3 спінінга для новачків: бюджетні варіанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 спінінга для новачків: бюджетні варіанти

Навіть новачок не залишиться без улову, якщо обзаведеться хорошим спінінгом

17 квітня 2020, 11:56 comments2223
Поділіться публікацією:
Топ-3 спінінга для новачків: бюджетні варіанти

Ти любиш рибалку і до сьогоднішнього дня використовував для цієї справи стару добру вудку? Задумайся, може настав час змінити свій підхід і обзавестися хорошим і якісним спінінгом. Ми розуміємо, що змінювати стиль не так вже й просто, тому для початку пропонуємо твоїй увазі бюджетний варіант цього рибальського спорядження.

Maximus High Energy

Kv4q1MafTPNR8ppnTpYv5MnDp.jpg

Головним достоїнством Maximus High Energy є не яка-небудь конкретна характеристика, а збалансованість вудлища, гармонійне поєднання оптимальних характеристик. Бланк виготовлений з високомодульного графіту, що робить його водночас досить жорстким і пружним; міцні пропускні кільця мають сучасні вставки SIC. Також відзначимо і хорошу чутливість вудилища. Вартість — 70 доларів.

Shimano BeastMaster CX 210M

zkHYew_dPPO4xMbNFaHNd-R3r.jpg

Одне з найбільш вдалих вудлищ Shimano у комерційному плані. Легкий і швидкий спінінг, який одночасно характеризуються і високою міцністю. Пропускні кільця даної моделі вмонтовані в бланк і також не викликають нарікань щодо якості та надійності. Приблизна вартість — 50 доларів.

Black Hole River Hunter

j4LMwuIYUkgl8hx-wEsKFGPsM.jpg

Ще один швидкий спінінг за доступною ціною, використовується в першу чергу для джигового лову. Варто відзначити високоякісний бланк, який дозволяє рівномірно розподіляти навантаження при виведенні великої риби. Коштує це спорядження приблизно 40 даларів.

Якщо риболовля зі спінінгом прийдется по душі, то з часом ти зможеш придбати і більш вражаючі моделі. Також видання "Коментарі" розповість, чому риболовля так важлива для багатьох чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!