Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-5 найбільших прісноводних риб у водах Таїланду
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найбільших прісноводних риб у водах Таїланду

Багатьом рибалкам по всьому світу такий улов може тільки снитися

30 квітня 2020, 12:32 comments6990
Поділіться публікацією:
Топ-5 найбільших прісноводних риб у водах Таїланду

Прісноводні риби бувають найрізноманітнішими. Від дуже великих до зовсім дрібних. Рибалки однаково охоче ловлять і тих і інших. Але сьогодні ми вам розповімо саме про велику рибу. Причому ту, яка водиться не де заманеться, а в водах далекого Таїланду. Упевнені, від побаченого серце завзятих рибалок заб'ється швидше і вони почнуть терміново шукати можливість побувати в цій країні і порибалити в її річках.

Алігатор Гар, він же Сарган, він же Панцирна щука

diVn1HCpPrOBWiVbWZ0mu2RF7.jpg

Активний хижак, один з найстародавныших мешканців прісних вод. В середньому досягає довжини до 2 метрів при вазі до 100 кг

Червонохвостий сом

Pqst_lNX06Y200XjJ8ZK9b7_0.jpg

Красива хижа риба, прибулець з Південної Америки, що освоїв більшість платних водойм Таїланду. Виростає завдовжки до 1 метра при вазі до 20 кг, тримається неподалік від берега.

Гігантський змієголов

mrqUfFLhkOE2mrRnR5gw9YKM8.jpg

Сильний, ненажерливий і небезпечний хижак. Досягає довжини 1 метр при вазі до 30 кг. Мешкає в основному в болотистій місцевості і на мілководдях сильно закоряжених водойм.

Гігантський сіамський короп

o2HzmGt-JdODe2W1vL79Pd1Fq.jpg

Мешканець найбільших озер і водосховищ Таїланду. Виростає вагою до 150 кг при довжині до 1,5 метри. Вкрай обережна прісноводна риба. Найчастіше попадається на гачок на платних водоймах. Охороняється законом. На більшості водойм її ловлять за принципом "зловив – відпустив".

Меконгський гігантський сом

moYjdLwJ-BWsgoZCU049k4w0m.jpg

Він же Пла Бик. Велика і сильна риба, але, на жаль, в даний час в безкоштовних водоймах досить рідкісна. Вона виростає вагою до 200 кг і досягає довжини в 3 метри. Найчастіше її покльовки фіксуються на платних водоймах, а так само в найбільшій річці країни – Меконзі.

Про такий улов мріє кожен рибалка. Хто знає, може ти один з тих, хто зможе здійснити цю мрію. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять країн, в які прагне потрапити кожен рибалка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!