Головна Новини Чоловік світлина П'ять найбільш дорогих фотоапаратів 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найбільш дорогих фотоапаратів 2019 року

П'ять найдорожчих і якісних фотоапаратів цього року

12 листопада 2019, 14:08 comments10872
Поділіться публікацією:
П'ять найбільш дорогих фотоапаратів 2019 року

Перший фотоапарат був винайдений в 1839 році. Ясна річ, технологія створення знімка була не такою, як зараз. Процес фотографування був дуже складним, а якість фотографій залишало бажати кращого. В наші дні ми можемо робити хороші фотографії, не докладаючи багато зусиль. Це можливо завдяки технічному прогресу, який торкнувся також і фото-техніки.

Сьогодні ми поговоримо про п'ять найдорожчих моделей фотоапаратів. Слід відразу зазначити, що не тільки характеристики, але і дизайн фотоапарата впливають на його ціну.

Hasselblad H4D 200MS

j3osajBXauFggB-RqqQv1sfYq.jpg

Без сумніву, головним фаворитом є Hasselblad H4D 200MS за 48300$. Цей пристрій володіє великими технічними можливостями: матриця з 50 мегапікселями, глибина кольору 16 біт і оптичний зум. Мінімальна відстань до об'єкту зйомки складає 29 мм. Камера має три режими зйомки, що дозволяє їй впоратися з будь-яким завданням: від знімка статичного об'єкта з величезною роздільною здатністю до високоякісного фото в русі.

Leica M9 Neiman Marcus Edition

hwnVa_LCtMzFlOgfjXdtZdpOv.jpg

На другому місці фотоапарат Leica M9 Neiman Marcus Edition, який був випущений унікальною серією з 50 одиниць для продажу в США. Отримати його можна було за 17500$. Зоозахисники не схвалили б обробку цього апарату — його корпус прикрашає шкіра страуса. Екран камери виконаний з сапфірового скла.

Pentax LX Gold

KdjCH1-wNFTVm87wnNN5UfWTE.jpg

Бронзовий призер рейтингу Pentax LX Gold коштує 11,5 тис. євро за рахунок матеріалу корпусу камери. Він виконаний із золота вищої проби і прикрашений крокодиловою шкірою. Крім того, техніка надійно захищена від води і пилу.

Sigma SD1 Wood Edition

MaANvnt1h97vsPvWib4DH3GdJ.jpg

На четвертому місці фотоапарат Sigma SD1 Wood Edition за ціною 10 тис. євро. Він був випущений обмеженою серією в кількості десяти штук. Корпус камери виконаний з деревини рідкісної породи з індонезійського острова Амбон.

Canon EOS 1D Mark II

vO0L_mGG4pR0Vfx3CBYDL6tPr.jpg

І замикає п'ятірку лідерів Canon EOS 1D Mark II за ціною 9000 $. Він користується успіхом у професіоналів, оскільки дозволяє наблизити об'єкт в 1,3 рази.

Трохи практики і будь-який фотоапарат з представленої п`ятірки лідерів забезпечить вас хорошими фотографіями. А видання "Коментарі" розповість, як зробити гарні фотографії під час подорожей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!