Головна Новини Чоловік вино і напої Що п'ють справжні ділові чоловіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Що п'ють справжні ділові чоловіки

Що краще випити в рідкісні хвилини відпочинку

31 липня 2019, 15:53 comments5134
Поділіться публікацією:
Що п'ють справжні ділові чоловіки

Сучасний діловий чоловік далеко не завжди може дозволити собі довго прохолоджуватися, зависнувши над складним коктейлем, або перебирати десятки малознайомих чистих алкогольних напоїв. Нема часу!

Що ж, ми спробуємо допомогти тобі швидко розібратися з дрінками, які і дозволяють заощадити час і отримати гарну дозу кайфу. Отже, п'ять лаконічних і ефективних "ударів".

1. Wild Turkey American Honey

-L_fiA6rXBQOhydZRmybaDqic.jpg

Цей дивовижний тягучий напій міцністю 35,5% являє собою суміш бурбона Wild Turkey і натурального меду. Віскі-лікер володіє красивим золотистим кольором, приємним ароматом і чудовим смаком з тонами меду, а також нотками карамелі і цитрусових. Незважаючи на те, що його п'ють охолодженим, добре зігріває і робить жінок більш податливими.

2. Текіла

E8myeixELkF3xRnPMP288nsS9.jpg

Ти вже пробував цей підбадьорливий напій, виготовлений в околицях мексиканського міста Текіли з сиропу блакитної агави? Чи не правда, він добрий на смак і ефективно б'є по кулях? І якщо у тебе мало вільного часу і ти не можеш погратися шейкером, плесни невеликий стаканчик цієї цілющої вологи. До речі, не забудь до неї сіль і лайм.

3. Горілка

tTgUm2TY6NgiZRvO5cDMSTmAq.jpg

Взагалі-то це прозоре і міцне пійло не призначене для неквапливого потягування або насолоди його ароматами. Якщо ти, звичайно, не пропащий п'яничка, а активний діловий хлопець. Іншими словами, горілка — чи не найкращий напій для швидких "хлопків" помірними дозами. Тільки дивись, не перегинай палицю!

4. Ром

okOqr_okg50FPGspFhc54OuoU.jpg

З цим напоєм пов'язана одна проблема – як знайти високоякісний ром, що поєднує в собі складний аромат і хороший ромовий спирт, який називається hogo. На смак він схожий на трохи пряний загравший цукор. Втім, чому тільки схожий? Таким він і є насправді.

5. Граппа

93faZOe9wAtdYHhGJoPhBqm2L.jpg

Класичний алкогольний "постріл" для класних хлопців, або принаймні для хлопців, які намагаються бути класними. Натяк починаючому любителю граппи: знавці цього напою воліють пити його ось з таких дещо старомодних невеликих келихів. Кажуть, смак граппи, налитої в традиційні ємності, просто неповторний.

Як повідомляє видання "Коментарі", чоловікові вкрай важливо подолати низьку самооцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!