Головна Новини Чоловік вино і напої Все вирішує закуска: як правильно пити горілку
commentss НОВИНИ Всі новини

Все вирішує закуска: як правильно пити горілку

Чоловікові не варто вживати більше двох чарок цього напою за одне застілля

6 вересня 2019, 13:49 comments7860
Поділіться публікацією:
Все вирішує закуска: як правильно пити горілку

Горілка, на відміну від напоїв, що не володіють вишуканими смаковими якостями, типу віскі і джина, ніколи не розбавляється водою, оскільки вона є готовим до застосування продуктом, відповідно до найвищих гастрономічних критеріїв. В чарку горілки не можна також класти шматочки льоду для охолодження. Російський письменник А. П. Чехов говорив, що вчені гастрономи 200 років билися, винаходячи найкращу закуску до горілки, але нічого краще солоного огірка так придумати і не змогли. Тим не менш, на сьогоднішній день діапазон можливих закусок до горілки більш ніж широкий.

Ось деякі з них: шинка, телятина, солонина, оселедець, ікра, балик осетровий, кета, горбуша, млинці, пельмені, квашена капуста, помідори, патисони солоні, мариновані і солоні гриби.

M-uGnc5w93jvmFMy64wdOWOdV.jpg

Максимальна медична доза, що повністю відповідає рекомендаціям відомих фізіологів, медиків, гастрономів, сприяє гарному настрою та покращує ваше самопочуття, для чоловіків — дві чарки по 50 грам, для жінок — одна чарка 25 грам. Вживання горілки понад цієї дози, як би добре ви себе не почували, буде проявлятися в погіршенні вашого стану.

И наостанок дізнаємося більше про правильно споживанні такого знаменитого напою, як ром. одразу звертаємо вашу увагу, що глушити його кружками, як пірати Карибського моря, не варто.

Ром прийнято подавати в келихах "old-fashioned" з товстими стінками і ще більш товстим дном, причому обов'язково з додаванням льоду, також можна доповнити напій шматочком лимону. Ром прийнято змішувати з газованими напоями, сиропами, фруктовими соками. Коктейлі на основі рому часто рясно прикрашаються: це можуть бути паперові парасольки, бенгальські вогні або, наприклад, орхідеї, а деякі коктейлі подають у половинках кокосового горіха.

c4oeTVMtFtB1o9IFz-GQ6lIaX.jpg

Ром чудово поєднується зі всіма соками, найкраще з лимонним, а також з кокосовим молоком, сиропом, блакитним лікером. Темний ром може вживатися гарячим, у поєднанні з грогом, де його змішують з цукром, лимонним соком, корицею і гарячою водою. Ром, що пройшов тривалу витримку в дубових бочках, п'ють в чистому вигляді на діжестив.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно пити коньяк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!