Головна Новини Чоловік вино і напої Коли стає нудно: кілька веселих алкогольних ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли стає нудно: кілька веселих алкогольних ігор

П'ять алкогольних ігор, які пожвавлять навіть найнуднішу вечірку

21 листопада 2019, 14:00 comments4720
Поділіться публікацією:
Коли стає нудно: кілька веселих алкогольних ігор

Під час вечірок з друзями може настати момент, коли просто заливатися алкоголем стає нецікаво. Всі питання на тему історії, політики, релігії і сенсу життя також обговорені. Залишається тільки потягувати свій коктейлі і думати, як би непомітно піти.

І ось у такі моменти на допомогу приходять алкогольні ігри, які дадуть друге дихання затихаючим веселощам.

"Голосування"

Правила прості: ведучий повинен задати іншим гравцям питання типу "Хто успішніший: бізнесмени або айтішники?". Після голосування ті, хто були в меншості, зобов'язані випити. Головне – не зачіпати релігійні та політичні теми, інакше весела гра може закінчитися різаниною.

"Знайди зайве"

У всі чарки наливається вода, а в одну – горілка. Потім, після ретельного перемішування, кожен бере по одній чарці і випиває. Щоб гра проходила цікавіше, можна збільшити кількість чарок з водою або, навпаки, виключити алкоголь на один кін.

3CtKcqJm9o205XyC2ziMiPkIG.jpg

"Пиво-понг"

Компанія повинна розділиться на дві команди і розмістити з різних кінців столу склянки з пивом у формі трикутника. Завдання одного з гравців – закинути м'ячик в стакан, який стоїть у трикутнику суперників. При цій умові переможені повинні спустошити одну із склянок. Гра триває до тих пір, поки одна команда не вип'є все пиво зі свого трикутника.

"Спортивний брудершафт"

Алкогольне змагання для компаній, що складаються з закоханих парочок. Гравцям знадобиться міцне спиртне, стопки і закуска. Кожна пара, що змагається, повинна випити на брудершафт і цілуватися протягом 10 секунд, не закушуючи. Якщо хлопець і дівчина закушують, то вони зобов'язані зняти з себе одну річ. Якщо відмовляються пити зовсім – дві. Особливо круто проводити такі ігри влітку.

"Я жодного разу не..."

У цю гру можна грати як у колі найкращих друзів, так і з людьми, яких ви побачили вперше. Все починається з фрази будь-якого охочого "Я ніколи не...". Наприклад: "Я ніколи не підіймався на Говерлу". Всі, хто пройшов через це, повинні випити. Потім слово бере наступний гість, і так по колу. Обіцяємо, під час цієї гри ви дізнаєтеся багато цікавих подробиць з життя тих, кого, здавалося, знали цілу вічність.

Тепер ви знаєте, як оживити нудну вечірку. Але не перестарайтеся, інакше навіть захопливі ігри закінчаться важким ранковим пробудженням. А видання "Коментарі" розповість, чому слід випивати тільки в компанії друзів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!