Головна Новини Чоловік вино і напої Проблема не в горілці: чим небезпечні слабоалкогольні напої
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблема не в горілці: чим небезпечні слабоалкогольні напої

Яка небезпека прихована в надмірному споживанні слабоалкогольних напоїв

27 січня 2020, 14:23 comments9944
Поділіться публікацією:
Проблема не в горілці: чим небезпечні слабоалкогольні напої

Навіть виробники алкогольних напоїв регулярно попереджають нас, що вживати їх продукцію у великій кількості — вкрай шкідливо для здоров'я. Нам притаманний стереотип, що небезпечним є вживання міцних напоїв, на кшталт віскі, коньяку або горілки. А ось випити трохи пива — це нормально. Що може бути поганого від одного, ну добре, двох келихів?
Тим не менш, у цьому і полягає пастка, оскільки справжні небезпеки для організму криються саме в слабоалкогольних напоях. Сьогодні ми поговоримо про найбільш шкідливих з них.
Енергетичні напої
c_WDIj4cH3NMnUrxmNmDMEJLW.jpg
Напої, які стимулюють активність, містять безліч шкідливих компонентів. Тут є і спирт, і кофеїн, які вступають у хімічну реакцію. Це може спричинити шкідливий вплив на мозок аж до втрати свідомості. Також енергетики можуть провокувати виразкову хворобу.
Пиво
6ZXUXLDLmbNfsW90Czjp71jpT.jpg
Головна підступність пива полягає в підвищеному виробленні гормону задоволення дофаміну. У великих кількостях він порушує роботу підшлункової залози. Також, пиво містить багато жіночих статевих гормонів, що для чоловіка може закінчиться сумно.
Коктейлі
k8SMEQstZ850iBasVn8EBwNA4.jpg
Змішування алкоголю різної міцності, безалкогольних напоїв і різних добавок може підвести під монастир підшлункову залозу. Слідом за нею свою дозу страждань отримають печінка, судини і серце.
Зрозуміло, зовсім не обов'язково раз і назавжди відмовлятися від улюбленого напою. Але майте на увазі, що і у випадку з коктейлем або пивом також слід знати міру, як і з горілкою або віскі. А видання "Коментарі" пропонує піти ще далі і розповість про основні переваги вживання безалкогольного пива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!