Головна Новини Чоловік вино і напої Екстремальні бари для справжніх авантюристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстремальні бари для справжніх авантюристів

Потрібно набратись хоробрості, перш ніж зайти випити стаканчик в цих закладах

26 березня 2020, 12:34 comments2022
Поділіться публікацією:
Екстремальні бари для справжніх авантюристів

Побувати в іншій країні і не сходити в місцевий бар? Це було б досить дивно. Навіть якщо ти не вживаєш алкоголь, саме бари дадуть можливість доторкнутися до народної культури і покуштувати кілька місцевих делікатесів. А щоб ви точно знали, в яку країну їхати, ми розповімо про найбільш екстремальні бари в різних куточках світу.

Bongo Bar, Галапагоські острови

Заклад зазвичай відкритий з 19:00 до 02:00 і відіграє велику роль у нічному житті Пуерто-Айори. Тут можна почути неймовірні історії туристів і провідників, познайомитися з аборигенами і покуштувати чудові суші.

The Treehouse Lodge, Перу

З усіх боків тебе оточує тропічний ліс, адже комплекс, що складається з готелю, ресторану та бару, розташований на деревах. Усюди дерев'яні містки, протимоскітні сітки і розбурхуюче повітря джунглів.

Ithaa Undersea Restaurant, Мальдіви

Ресторан знаходиться на глибині 16 футів посеред океану. Щоб помилуватися унікальними видами, варто відвідати ранковий коктейль-сервіс і поспостерігати за яскравими рибами, що пропливають повз бар.

Floyd's Pelican Bar, Ямайка

Цей бар на піщаному острові серед океану багато туристичних журналів називають найкрутішим в світі. До нього можна дістатися тільки на човні, весь шлях займе 25 хвилин. Місцеві жителі тусуються тут рано вранці або ввечері, випиваючи і граючи в доміно.

Випити пива і потруїти байки в таких барах було б непогано. Також видання "Коментарі" розповість про екстремальний відпочинок, який варто спробувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!