Головна Новини Чоловік вино і напої Неймовірні страви з додаванням віскі: три п'янких рецепта
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірні страви з додаванням віскі: три п'янких рецепта

Кілька яскравих прикладів того, що віскі можна не тільки пити

21 квітня 2020, 13:23 comments4235
Поділіться публікацією:
Неймовірні страви з додаванням віскі: три п'янких рецепта

Якщо ти любиш проводити час біля плити, а довгими весняними вечорами пити віскі, то ці три рецепта саме для тебе. Сьогодні ми розповімо тобі, як приготувати неймовірно смачні страви і коли саме в них повинна бути залита певна доза віскаря. Будь дуже обережним — після вживання цих страв алкогольне сп'яніння гарантується.

Куряча грудка з п'яною глазур'ю

JgsSQb-wL-IJZaBOYBozkcCuP.jpg

Щоб створити таку страву, ти повинен зібрати такі компоненти: 1 ч. л. сухого чебрецю; 2 курячі грудки; 1⁄2 склянки цукрового сиропу; 3 ст. л. віскі; 1 ст. л. рослинного масла.

Обмаж курячу грудку чебрецем з двох сторін. Змішай сироп, масло і віскі і замаринуй в отриманому соусі курку, відстав на 2-3 години. Готуй філе на грилі (в духовці, аерогрилі або мікрохвильовій печі на відповідному режимі), перевертаючи по мірі необхідності.

Креветки в віскі

FcPiVw8EL6BQoWUX3Sae_OYLy.jpg

Тобі знадобляться: 1⁄4 склянки вершкового масла; 3 ст. л. рослинного масла; 1 подрібнений зубчик часнику; 1 невелика цибулина; 500 г очищених креветок; сіль і перець за смаком; 3 ст. л. подрібненої петрушки; сік 1 лимона; 3 ст. л. віскі.

У сковороді змішай обидва види масла. Додай подрібнені часник і цибулю. Потім обсмажуй кілька хвилин. Помісти в сковороду креветки, посоли їх і поперчи. Посипаємо петрушкою, вливаємо лимонний сік. Після — зменш вогонь і додай віскі, акуратно підпали і чекай, поки полум'я згасне. Як тільки воно зникло відразу ж накидайся на страву поки її не з'їли інші.

Стейк з віскі

L18Pbszj6n5EnsFU52heVPSkr.jpg

Щоб приготувати стейк з віскі тобі знадобляться: 1 кг яловичого філе; 1 зубчик часнику; 2 ч. л. гірчичного порошку або гірчиці; 1⁄4 склянки віскі; рослинна олія; 2 ст. л. вершкового масла; сіль і перець за смаком.

Поріж філе на шматки завтовшки 3-4 сантиметри. Змішай гірчицю і подрібнений часник, розмішай в віскі. Втри отриману суміш в м'ясо, накрий і залиш в холодильнику на ніч. Потім вийми продукт, щоб нагрівся до кімнатної температури. Готуй на грилі (в духовці, аерогрилі або мікрохвильовій печі у відповідному режимі), перевертаючи і змащуючи вершковим маслом. Посоли, поперчи і подавай до столу.

Головне, не переборщи з алкоголем під час приготування цих страв. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати смажені пельмені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!