Головна Новини Чоловік яхта Вперед, до острова скарбів: як стати професійним яхтсменом
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперед, до острова скарбів: як стати професійним яхтсменом

Управління яхтою вимагає спеціальної підготовки, але витрачені на навчання кошти і час будуть окуплені з лишком

11 жовтня 2019, 12:38 comments3322
Поділіться публікацією:
Вперед, до острова скарбів: як стати професійним яхтсменом

Зійти на борт власного судна і вирушити підкорювати морські простори в компанії кількох відчайдушних друзів — це мрія багатьох чоловіків. Подорож на яхті значно цікавіша, ніж пасивний відпочинок біля моря на пляжі. Це справжній драйв, який буде згадуватися довго. 

Що не кажи, це круто – керувати власною яхтою, і мати можливість в будь-який момент вирушити в подорож по морю. Зібрати друзів, сім'ю, запросити кохану і, взявши провізію, влаштувати незабутній відпочинок на морі. Ці емоції ні з чим не порівняти, адже море – це справжній донор позитиву і енергії. Воно надихає і допомагає на час забути про всіх життєвих негараздах.

Але просто взяти і почати керувати яхтою не вийде. Цьому потрібно вчитися. Яхта, як транспортний засіб, вимагає для управління певних навичок. Людину, яка керує яхтою, називають шкіпер.

Великі світові організації по яхтенній справі надають навчання управління яхтою. Вони ж видають відповідні права для тих, хто бажає відчути себе капітаном далекого плавання. 

pxNPrtlL5xPPBwEzfZY1yTLEL.jpg

Навчання яхтенній справі проходить у три етапи. Спочатку йде начитка лекцій, в яких розповідається основна теорія метеорології, навігації, теорія вітрила і інших потрібних предметів для майбутнього яхтсмена.

Далі іде навчання роботі з картами, прокладкою курсу і робота з лоцією. Також у другий етап входить управління різними видами яхт.

Завершується навчання іспитом. Якщо його вдається здати успішно, можна приступати до управління своєю мрією – білосніжною яхтою. Це захоплення для солідних чоловіків, які досягли успіху, і тепер з почуттям виконаного обов'язку хочуть відпочити і вирушити на пошуки власного острова скарбів.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно вибрати яхту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!