Головна Новини Чоловік яхта Розвінчуємо головні міфи про подорож на яхті
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвінчуємо головні міфи про подорож на яхті

Відпочинок на яхті - це пізнавально, цікаво і головне реально

7 листопада 2019, 14:05 comments6361
Поділіться публікацією:
Розвінчуємо головні міфи про подорож на яхті

Подорож на яхті — це круто. Борознити водні простори, відвідувати інші країни, висаджуватися на безлюдному острові... Сучасний світ диктує нам моду на подорожі. І ті, хто не бажає від неї відставати, цілком можуть замислитися над можливими варіантами подорожі на яхті.

Слід зауважити, що багато хто не наважуються зробити остаточний вибір на користь морського круїзу через низку міфів, які вимальовують такий вид подорожі в самих темних тонах.

Сьогодні ми спробуємо розвінчати деякі з них.

Шторми, рифи, акули – це ж дуже небезпечно

Не вдаючись у технічні та навігаційні подробиці, наведемо один рішучий аргумент. Ставки страхування для яхт найнижчі для транспорту. Це означає, що ймовірність пошкодити яхту або завдати шкоди здоров'ю кого-небудь на її борту значно нижче, ніж на автомобілі, поїзді чи літаку. Про заняття гірськолижним спортом або дайвінгом і говорити нічого.

9S1iQ9nLT3M64GMuLQ_mczVyD.jpg

Це ж тільки для спортсменів, потрібно бути фізично здоровим і сильним

У всьому світі круїзний і чартерний яхтинг – це сімейний відпочинок, і основну масу яхтовласників складають сімейні пари на пенсії, зазвичай старші 50 років, які подорожують весь час, і часто в компанії дітей та онуків. Їх ще називають "круїзні пари". Технічне оснащення сучасних яхт робить керування більш простим і безпечним, ніж автомобілем. Варто зазначити, що для заняття гірськими лижами або дайвінгом потрібно, безперечно, набагато більше фізичної сили і спеціальних навичок.

Плавали, знаємо...

Часто негативний досвід, пов'язаний з орендою яхт формується в результаті випадкових спроб покататися на яхті, знятої на набережній Ялти або в яхт-клубі типу "Червоний водник". Морально та фізично застарілі спортивні або саморобні яхти, не пристосовані до автономного комфортабельному плавання, створюють в корені невірне уявлення про галузь і її сьогоднішній стан. Реальність же зовсім інша — є безліч гідних компаний, які забезпечать вам хороший відпочинок за адекватну ціну.

PIJbsDiiXuBD_FHaol52-BBef.jpeg

Задоволення для мільйонерів

Ринок пропонованих в оренду яхт дуже широкий. Нижній ціновий кордон – 15$ за місце в каюті на добу. Верхній – десятки тисяч доларів в день. Орендувати 8-місцеву парусно-моторною яхту в хорошому стані для тижневої подорожі по Середземному морю в середньому коштує близько трьох тисяч євро. Це 54 євро в добу на людину.

Тепер, коли ми розвінчали основні міфи, пов'язані з подорожжю на яхті, закликаємо відкинути сумніви і з головою зануритися в таку незабутню пригоду, як подорож на яхті.

Так само видання "Коментарі" розповість, чому чоловікові слід вирушити на морську риболовлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!