Головна Новини Бізнес податки Українці не доплатили до бюджету 20,3 млрд гривень податків
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці не доплатили до бюджету 20,3 млрд гривень податків

Співробітники ГФС провели 2,4 тис. планових перевірок

22 липня 2019, 13:39 comments3909
Поділіться публікацією:
Українці не доплатили до бюджету 20,3 млрд гривень податків

В бюджет країни додатково було перераховано 20,3 млрд грн. З них, 1 767, 3 млн грн — основні платежі з податку на прибуток і 1895, 3 млн гривень податок на додану вартість (ПДВ), повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України (ГФС) у соцмережі Facebook.

Як зазначається, в цьому році, з січня по червень, було проведено 2,4 тис. планових перевірок платників податків, 6,5 тис. — позапланових перевірок і 1,7 тис. — зустрічних звірок.

"Проведено 112 перевірок фінансових установ з відокремленими підрозділами, з результатами яких донараховано до бюджету 455,5 млн грн. За результатами контролю за дотриманням вимог валютного законодавства донараховано пені за порушення термінів розрахунків у сфері зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) на загальну суму 300,1 млн грн, а також податку на прибуток з іноземних юридичних осіб на загальну суму 204, 9 млн гривень", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, за постановами суду в бюджет було нараховано 111,0 млн. грн. А виконання інших документальних перевірок 411 "принесли" в бюджет ще 313, 6 млн гривень. Це були доручення правоохоронних органів, які надаються при розслідуванні кримінальних проваджень.

"Проведено 456 документальних перевірок дотримання законодавства України з питань державної митної справи, донараховано 489, 1 млн грн грошових зобов'язань", — пояснюють в ГФС.

Крім цього, зазначається, що реальний внесок підрозділів аудиту щодо забезпечення надходжень до бюджету склав 5351 млн грн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в ГФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!