Головна Новини Бізнес новини компаній Укроборонпром має намір витратити на аудит 32.5 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Укроборонпром має намір витратити на аудит 32.5 млн гривень

Укроборонпром оголосив про тендер на виконання міжнародного аудиту

23 липня 2019, 12:12 comments2684
Поділіться публікацією:
Укроборонпром має намір витратити на аудит 32.5 млн гривень

Держконцерн "Укроборонпром" має намір провести аукціон на надання послуг незалежного аудиту концерну і його підприємств з залученням міжнародних експертів, в рамках оголошеного 22 липня тендеру на очікувану суму 32,5 млн грн.

Дата проведення аукціону — 26 вересня 2019 року.

Згідно з інформацією на порталі ProZorro, кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 21 серпня, остаточний термін аудиту – 10 квітня 2021 року.

Договором передбачено аудит консолідованої/комбінованої звітності концерну і всіх його підприємств-учасників акціонерних товариств, управління корпоративними правами яких передано "Укроборонпрому".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів 19 червня в черговий раз підтвердив плани уряду забезпечити проведення міжнародного аудиту "Укроборонпрому".

"Ми змушені були вносити зміни до рішення про аудит "Укроборонпрому": ми скорегували цифру до 32,5 млн грн, і зараз ми його (рішення) остаточно стверджуємо, я його підпишу. Міжнародного фінансового аудиту "Укроборонпрому" бути", — заявив прем'єр, додавши: "Я розумію, що все у нас якось важко йде з цим питанням, але аудит буде проведений. Ми на цьому наполягаємо, і це профінансуємо".

За даними з відкритих джерел, в числі претендентів на надання послуг міжнародного финаудита "Укроборонпрому", відомі міжнародні Ernst&Young, Baker Tilly і Grant Thornton.

Як повідомляли "Коментарі", В НАБУ передали матеріали розслідування журналу Новий Час про корупційні схеми при закупівлі в Польщі бойових машин піхоти (БМП).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!