Головна Новини Бізнес економіка Промислове виробництво в Україні зменшилося на 1,3%
commentss НОВИНИ Всі новини

Промислове виробництво в Україні зменшилося на 1,3%

За перші шість місяців цього року індекс промислової продукції збільшився на 0,5%.

24 липня 2019, 15:14 comments1173
Поділіться публікацією:
Промислове виробництво в Україні зменшилося на 1,3%

У минулому місяці в Україні виробництво промислової продукції зменшилося на 1,3% в порівнянні з червнем 2018 року. Про це йдеться в експрес-випуску "Промислове виробництво у січні-червні 2019 року" Державної служби статистики.

Як зазначається, за перші шість місяців цього року в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року індекс промислової продукції збільшився на 0,5%. 

"У добувній промисловості та розробленні кар'єрів зростання склало 3%, в переробній промисловості зменшилося на 0,1%, у галузі постачання електроенергії, газу та кондиційованого повітря також відбулося зменшення, а саме на 1,5%", — йдеться в повідомленні.

До добувної промисловості та розроблення кар'єрів відносяться: видобування кам'яного і бурого вугілля (зростання за ці півроку 2019 року склало 4,8%), видобуток сирої нафти і природного газу (зростання на 5%), видобуток металевих руд (зростання на 2,7%).

Переробна промисловість: текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших виробів (зменшення на 10,5%), виготовлення виробів з деревини виробництво паперу та поліграфічна діяльність (зменшення на 6,2%), виробництво коксу та продуктів нафтопереробки (зменшення на 4%).

Промисловість: товари проміжного споживання (зменшення на 0,4%), інвестиційні товари (зростання на 0,1%), споживчі товари

короткострокового використання (зростання на 1,6%), споживчі товари тривалого використання (зростання на 7,2%) і енергія (зростання на 0,8%).

Раніше, видання "Коментарі" повідомляло, що засновник Amazon хоче відправити промисловість в космос. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!