Головна Новини Бізнес держсектор Європейське видання Agenzia Nova освітило зустріч Медведчука з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Європейське видання Agenzia Nova освітило зустріч Медведчука з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим

Італійське видання Agenzia Nova опублікувало матеріал про зустріч в Москві голови Політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука і співзасновника «Опозиційної платформи — За життя» Юрія Бойка з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведевем, де обговорювалося питання газової ситуації в Україні

25 липня 2019, 14:13 comments2370
Поділіться публікацією:
Європейське видання Agenzia Nova освітило зустріч Медведчука з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим

"Абсурдна газова суперечка між Росією та Україною змушує населення платити за паливо на чверть більше його вартості. Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв під час зустрічі з представниками українських опозиційних партій Віктором Медведчуком і Юрієм Бойко в штаб-квартирі "Єдиної Росії", — пише Agenzia Nova.

Зокрема, Медведєв запропонував два рішення для збереження транзиту газу через Україну: продовження чинного контракту або створення консорціуму для управління системою передачі з участю російської компанії "Газпром".

Нагадаємо, 10 липня в московському офісі партії "Єдина Росія" відбулася зустріч прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва з головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком і співзасновниками "Опозиційної платформи — За життя" Юрієм Бойко і Вадимом Рабиновичем.

Зокрема, Медведчук виступив за налагодження міжпартійних контактів з РФ: "Для того, щоб наші відносини між РФ і Україною, тривали, ми повинні змінювати ситуацію, ми повинні змінювати зміст цих відносин. Ми повинні рухатися до світу в Україні. І ми вважаємо, що такий діалог нам допоможе".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!