Головна Новини Бізнес економіка Укрпошта навчила своїх клієнтів у селах продавати на Amazon і Ebay
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрпошта навчила своїх клієнтів у селах продавати на Amazon і Ebay

Про співробітництво з міжнародними торговими майданчиками розповів генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський

25 липня 2019, 16:48 comments2026
Поділіться публікацією:
Укрпошта навчила своїх клієнтів у селах продавати на Amazon і Ebay

"Укрпошта" продовжує розвивати сегмент міжнародної торгівлі. Про збільшення продажів товарів з України на міжнародних торгових інтернет-майданчиках повідомив керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він заявив, що експорт товарів у США через Amazon за 2018 рік "Укрпоштою" збільшився на 50%.

За словами топ-менеджера, "Укрпошта" провела шість експортних шкіл і навчила своїх клієнтів у селах продавати на Amazon і Ebay.

"Тепер у селах Полтавської області шиють прекрасні весільні сукні та продають їх за 5 тис. дол., у Великобританії, наприклад. У Харкові шиють чудові купальники, продають в Нью-Йорку. Ми посіли 9% світової частки ринку в хенд-мейд, вироби наших майстрів і майстринь продають по всій планеті", повідомив Смілянський.

Разом з тим, глава "Укрпошта" відзначає переважання експорту і називає несистемними покупки українців через Amazon. Основною причиною малого обороту він називає вартість товарів.

"Тут справа, насамперед, у вартості чека. Приміром, є Amazon, а є Alibaba. Середній чек на першому значно вище, ніж на другому, а наші люди люблять купувати дешево. Це відбудеться, якщо відбудеться еволюція ринку. Вона завжди відбувається. Все починається з дешевих товарів і поступово рухається в бік більш дорогих. У той же час зрозуміло, що процес повинен розвиватися паралельно із зростанням добробуту людей. Потрібно розуміти, що тут стоїть питання IT-інтеграції, у Amazon теж не гумове кількість айтішників, тому, коли вони дивляться на перспективу ринку, вони оцінюють його потенціал. Якщо у Alibaba ми в топ-15 партнерів світу, то для Amazon Україна поки що, з точки зору потенціалу ринку, не на стільки приваблива", пояснив Ігор Смілянський.

Повну версію інтерв'ю виданню "Коментарі" можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!