Головна Новини Бізнес новини компаній У «ПрикарпатЗахідтрансі» прокоментували нові мита на трубопровідне ДП
commentss НОВИНИ Всі новини

У «ПрикарпатЗахідтрансі» прокоментували нові мита на трубопровідне ДП

Компанія «ПрикарпатЗахідтранс», яка є оператором української ділянки нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок», розкритикувала рішення Кабінету міністрів щодо введення мита на трубопровідне дизпаливо

25 липня 2019, 21:39 comments3014
Поділіться публікацією:
У «ПрикарпатЗахідтрансі» прокоментували нові мита на трубопровідне ДП

"Постанова є недружнім випадом проти інвесторів, грубим порушенням правил вільної конкуренції, дискримінацією і спробою зупинити роботу соціально відповідального підприємства", — сказано в заяві компанії.

У компанії переконані, що рішення уряду відлякає іноземних інвесторів, як працюючих в Україні, так і потенційних.

"Ця постанова не тільки не захищає економічні інтереси безпеки України, оскільки ставить у нерівні ринкові умови роботи виключно одне конкретне підприємство трубопровідного транспорту, а й завдає шкоди економці країни в цілому", — заявляють у компанії.

За оцінками "ПрикарпатЗахідтранса", нові мита призведуть до зростання цін і істотного збитку аграрного сектора в розпал збиральної кампанії.

Економічний ефект від роботи трубопроводу, за даними компанії, становить 7 млрд грн на рік. І якщо його робота припиниться, то станеться істотне зростання цін на дизельне паливо.

У "ПрикарпатЗахідтрансі" висловили надію на конструктивну співпрацю з новою владою і мають намір відстоювати свої інтереси у відповідності з діючим міжнародним правом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!