Головна Новини Бізнес тарифи З 1 серпня на 5,5% знизиться ціна на газ для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

З 1 серпня на 5,5% знизиться ціна на газ для українців

Українці будуть менше платити за газ

1 серпня 2019, 08:52 comments7568
Поділіться публікацією:
З 1 серпня на 5,5% знизиться ціна на газ для українців

З 1 серпня ціна на газ для населення України зменшиться мінімум на 5,5% порівняно з липнем і складе не більше 4640 гривень без ПДВ за 1000 кубометрів. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Нафтогаз" буде продавати населенню газ дешевше і тепер ціна на блакитне паливо в цілому для населення за три місяці знизилася з 5803 до 4640 грн без ПДВ. В результаті дії постанови уряду ціна на газ впала на 25%.

Зазначимо, що Нафогаз знизить ціну на газ, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, на 7,5% порівняно з діючими в липні – з 6020,4 гривень до 5568 гривень за тисячу кубічних метрів. У липні "Нафтогаз" знизив ціну на газ для населення на 11,7% порівняно з червнем.

Станом на 23 липня, ціна на газ за 1 тис. куб. м. складає 4643 грн без ПДВ. А для промисловості без ПДВ — 4640 грн.

Як повідомляли "Коментарі", газ для населення в Україні подають дешевше з червня цього року. Це сталося у зв'язку з тим, що Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №293. Цим документом він зобов'язав "Нафтогаз" знизити ціни на блакитне паливо для населення.

Нагадаємо, представник президента в Кабміні Андрій Герус раніше повідомив, що Україна проситиме МВФ знизити вимоги щодо ціни на газ для населення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!