В ГФС заговорили про рівність платників податків

У країні мають намір змінити ставлення податкової системи до підприємців

Позбутися іміджу "карального органу" і керуватися двома основними принципами рівності платників податків і сервісності, хочуть у Державній фіскальній службі України. Про це повідомляє прес-служба ГФС в соцмережі Facebook.

За словами Голови ГФС Сергія Верланова, необхідно змінити ставлення податкової системи до підприємців.

"Податкова повинна бути відкритою, повинна розуміти потреби підприємств і вирішувати проблеми бізнесу в рамках своїх повноважень, а також стати місцем, де спонукують людей займатися власним бізнесом і роблять цей процес легким", - зазначив Сергій Верланов.

В регіонах було зареєстровано 25 Головних управлінь в областях. Їх тимчасово очолили колишні заступники керівників територіальних органів Державної фіскальної служби.

"Незабаром на ці посади почнуть відкривати конкурси. Після перекладу 30% штатної чисельності працівників терорганов Державної податкової служби (ДПС), яка становить 28 252 людини, для повноцінного запуску роботи Служби залишиться зробити фінальний крок - прийняття Урядом розпорядження про покладення функції адміністрування податків з ГФС на ДПС", - йдеться в повідомленні.

спам-розсилка вірусних файлів.