Головна Новини Бізнес держсектор ДФС надала бізнесменам розстрочку з ПДВ
commentss НОВИНИ Всі новини

ДФС надала бізнесменам розстрочку з ПДВ

Отримати розстрочку з ПДВ в Україні змогли 193 людини

5 серпня 2019, 14:16 comments3025
Поділіться публікацією:
ДФС надала бізнесменам розстрочку з ПДВ

В Україні станом на сьогодні, 1 серпня, бізнесмени, які ввозили обладнання на загальну суму майже 12 млн. євро і 1,4 млн. доларів США, змогли отримати розстрочку на Податок на додану вартість (ПДВ). Також на 1 серпня було прийнято 193 рішення про надання платникам розстрочки з ПДВ, передає прес-служба Державної фіскальної служби України в соцмережі Facebook.

Як зазначається, митниці (в узгодженні з ДФС) прийняли рішення по 64 заявкам. Причина — сума податку, заявлена для розстрочення, становить понад 1 млн. грн. Рішення по таким заявкам приймали митниці.

Київська митниця ДФС надала найбільшу розстрочку по ПДВ у розмірі — 1,9 млн. євро і 712,5 тис. дол. США. Харківська — 1,6 млн. євро і 185,5 тис. дол. США. Рівненською митницею ДФС було надано майже 2 млн. євро, а Дніпропетровською — майже 1,4 млн. євро (у валюті контракту).

"Здійснено 176 митних оформлень імпорту обладнання з застосуванням отриманих рішень з розстрочкою сплати ПДВ на суму 370 млн. грн. Розстрочка надана при ввезенні обладнання для власного виробництва підприємствами легкої промисловості, металообробної промисловості, харчової промисловості, будівельної галузі, виробниками медичного обладнання та скловиробів", — йдеться в повідомленні.

Всього, станом на 1 серпня цього року, підприємці подали 323 заяви з метою отримати розстрочку по сплаті ПДВ. Відмову отримали 80 бізнесменів через наявность податкового боргу у підприємств, відсутність інформації про предмет або суми контракту. Ще 48 самі забрали свої заяви. Вони вирішили сплатити ПДВ без отримання розстрочки.

Раніше, видання "Комментарии" повідомляло, що надходження до зведеного бюджету збільшилися на 16,6%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!