Головна Новини Бізнес новини компаній Україна почала серійну модернізацію танків Т-64
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна почала серійну модернізацію танків Т-64

"Укроборонпром" розширив бойові можливості Т-64

12 серпня 2019, 12:19 comments2763
Поділіться публікацією:








Україна почала серійну модернізацію танків Т-64

ДП "Львівський бронетанковий завод" початоло серійну модернізацію танків Т-64 зразка 2017 року, які оснащені тепловізорами, цифровими радіостанціями, засобами супутникової навігації і новим динамічним захистом. Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

При модернізації в бойову машину встановлюється новий прицільний комплекс навідника з тепловізором, що забезпечує виявлення, розпізнавання і знищення противника вогнем 125-мм гармати у будь-який час доби і за будь-яких погодних умов.

Повідомляється, що інші члени екіпажу отримають нові прилади нічного бачення з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління.

В "Укроборонпромі" також зазначили, що ці прилади мають високу стійкість до світлових перешкод, вони не чутливі до засвічень навіть при використанні противником спеціальних перешкод в інфрачервоному діапазоні.

UnOgdqbk-To64helNKWZIHePL.jpg

"Крім того, вони встановлюються на штатні кріплення і підключаються до електричної мережі танка без її зміни, що дозволяє значно зменшити час і витрати для інтеграції пристроїв системи бойової машини", — додали в концерні.

Т-64 зразка 2017 року отримав також і новий динамічний захист, який значно посилює рівень захищеності бойової машини і ефективно протидіє всім сучасним протитанкових засобів ураження: кумулятивним і бронебійним, а також ударно-кумулятивних боєприпасів типу "ударне ядро".

"Ще однією особливістю Т-64 зразка 2017 року є система супутникової навігації від Держпідприємства "Оризон-Навігація", входить до складу ДК "Укроборонпром". Цей навігаційний комплекс працює в автоматизованій цифровій системі, дозволяє в режимі "онлайн" обмінюватися надійно зашифрованими даними", — сказано в повідомленні.

 

У концерні відзначили, що дані про місцезнаходження кожної машини можуть надходити до командувачів всіх рівнів, від командира взводу до керівництва всією бойовою операцією. 

Крім того, танки також оснащуються новими цифровими радіостанціями "Либідь К-2РБ", які забезпечують надійний захищений від перешкод і перехоплення зв'язок на дистанції до 70 кілометрів. 

Як повідомляло видання "Коментарі", раніше модернізацію танків Т-64 до цього рівня проводив тільки "Харківський бронетанковий завод" "Укроборонпрому", який вже направив в українську армію більше півтора сотень Т-64 зразка 2017 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!