Головна Новини Бізнес новини компаній У власника сім'ї ресторанів «Тарантіно» Володарського може бути бізнес в Росії і Криму, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

У власника сім'ї ресторанів «Тарантіно» Володарського може бути бізнес в Росії і Криму, - політолог

Політолог Петро Олещук зазначає, що у Володимира Володарського можуть бути особисті інтереси в Російській Федерації

27 серпня 2019, 20:34 comments8623
Поділіться публікацією:
У власника сім'ї ресторанів «Тарантіно» Володарського може бути бізнес в Росії і Криму, - політолог

Власник сім'ї ресторанів "Тарантіно", а також модних київських закладів The Burger, The Bar і The Cake Володимир Володарський може володіти бізнесом в аннексированому Криму і в Росії. Про це повідомляє політолог Петро Олещук.

За словами експерта, Володарський з допомогою ТОВ "Софія і До" контролює мережу ресторанів в Криму. При цьому у цієї фірми і "Тарантіно" однаковий номер телефону.

Олещук також звертає увагу, що одним із співзасновників фірми є ТОВ "Дівалі", яке знаходиться за однією адресою з ТОВ "Будівельна компанія "Київдизайнбуд". Бенефіціаром будівельної компанії є довірена особа Володарського Вадим Іванович Козин.

"Тобто Володарський через підконтрольних собі людей веде ресторанний бізнес на території тимчасово окупованого Криму — і не збирається зупинятися", — зазначив політолог.

Експерт зазначає, що наявність бізнесу в Криму "дає всі підстави припустити наявність у нього інтересів і в Росії".

"Якщо почати писати в Гуглі назви ресторанів Володарського з приставкою "Москва", можна швидко знайти сайт "рукола.ком.ру". І мова йде саме про "Рукколу" з родини "Тарантіно", а не про збіг назв, бо якщо пройти по посиланню, можна побачити логотип тієї ж „Рукколи“, що і в Києві", — зауважив політолог.

А зв'язок Володарського з рестораном "Кримські канікули", за словами Олещука, в Москві можна простежити завдяки ресторану "Баклажан".

"Написавши в Гуглі "Кримські канікули", побачимо посилання, що веде на сторінку "Баклажана" прямо на сайті "Тарантіно". А запит "Кримські Канікули Москва" видає нам ресторан на Арбаті. З таким же логотипом, як у колись київських "Кримських канікул", — підкреслив Олещук.

Експерт також не виключив, що Володарський навмисне приховує свій бізнес.

Робить він це для того, щоб не піддатися обструкції і не довелося його там закривати. А це свідчить про те, що грошей там водиться багато. Що не дуже в'яжеться з майбутнім відкриттям ресторану The Burger у Львові. Незадоволені можуть виявитися і там, і там", — резюмував Олещук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!